lepe vesti

OVAJ AUTFIT JE SKRIVAO STOMAČIĆ? Šuška se da je Nevena Božović u ŠESTOM mesecu trudnoće

0

Ispod stajlinga koji je oduševio Beograđane pre nekoliko dana mogao bi da se krije trudnički stomačić, makar prema pisanju medija

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Nevena Božović, jedan od najboljih vokala na našim prostorima, navodno je u drugom stanju.


Pevačica koja je predstavljala Srbiju na Pesmi Evrovizije navodno čeka prvo dete sa suprugom i budvanskim pilotom Nikolom Ivanovićem.


— Nevena je samo članovima porodice i najbližim prijateljima saopštila srećne vesti. Dogovorili su se da i dalje njenu trudnoću kriju od javnosti. Ona je dosta mršava i stomak tek sada počinje da se nazire. Zato je nedavno, na otvaranje jednog frizerskog salona došla u širokoj odeći, tako da niko ništa nije posumnjao — rekao je neimenovani izvor.

 

Pre nekoliko dana lepa pevačica je, naime, bila među najzapaženijima na ovom gradskom događaju jer je odabrala vrlo interesantnu odevnu kombinaciju, a više o tome saznajte u sledećem članku.

 


Nevena Božović trenutno živi u Budvi, u hotelu čiji je vlasnik njen suprug.

 

Preselila se u Crnu Goru prošle godine, čim se udala za Nikolu. Njegova porodica je veoma imućna i poseduje nekoliko restorana i hotel u Budvi. U njemu se Nevena i nastanila sa mužem, ali sada kada je beba na putu, razmišljaju da kupe kuću u blizini mora — rekao je izvor.

 

 

 

makonda-tracker