IMA REDAK POREMEĆAJ

''Ako ne mogu da hodam, puzaću'': Selin Dion podelila potresnu ispovest o svojoj borbi protiv retke bolesti

0

Pevačica Selin Dion snimila je dokumentarac o svom životu, a trejler za ovaj film je mnoge već pogodio

Selin Dion u dokumentarnom filmu o njoj I am Celine Dion
Selin Dion u dokumentarnom filmu o njoj I am Celine Dion foto: Prime Video / Ferrari / Profimedia

Obožavaoci Selin Dion nisu mogli da ostanu ravni nakon što je Amazon Prime objavio novi emotivni trejler za predstojeći dokumentarac I am: Celine Dion, sačinjenog od snimaka iz života pevačice.

 

U dirljivom trejleru, ova muzička legenda je uznemirena jer priznaje da joj je dijagnostikovan sindrom ukočene osobe uticao na njenu sposobnost da nastupa - a njeno iskreno priznanje je rasplakalo i njene fanove.

 

Na društvenoj mreži X, mnogi su podelili svoje mišljenje o moćnom trejleru dok je jedna osoba komentarisala: Ovaj video me je razbio u komade. Kakva divna i jaka žena.

 

Ostali korisnici su ovako komentarisali: "Totalno sam u šoku, ona ne zaslužuje ovu situaciju", "Selin me je rasplakala, a njen dokumentarac još nije izašao", "Već plačem. Kraljice ne zaslužuješ ništa osim zdravlja, ljubavi i sve pohvale. Ostani jaka Selin, toliko te volimo i pakleno nam nedostaješ", glasili su neki od komentara.

 

Svakako je najšokantniji deo ovog trejlera kada pevačica poziva hitnu pomoć, a u pozadini se čuje gradska buka. Nije sigurno kada i zašto je pozvana hitna pomoć, ali je verovatno zbog njene borbe sa sindromom ukočene osobe.

 

Selin je u decembru 2022. otkrila da joj je dijagnostikovana degenerativna bolest.

 

Sindrom ukočenosti, takođe poznat kao sindrom ukočenog čoveka, je redak neurološki poremećaj koji uzrokuje progresivnu ukočenost mišića i grčeve.

 

Grčevi mogu biti bolni, a vremenom se mogu i pogoršati. Ukočenost obično utiče na mišiće trupa, ali može uticati i na ruke i noge.

 

Pred kraj trejlera, majka troje dece obećava svojim fanovima da će učiniti sve da sačuva svoj glas, koji opisuje kao dirigenta njenog života.

 

 

- Kada vam je glas donosi užitak, onda ste najbolja verzija sebe. Treba mi moj instrument - moj glasDijagnostikovan mi je veoma redak neurološki poremećaj i ranije nisam bila spremna da godovrim o tome, ali sada jesam, priznaje ona, pre nego što je dodala: Vidim svoj život i volim svaki njegov deo.

 

Trejler se završava tako što pevačica izjavi: Ako ne mogu da trčim, hodaću. Ako ne mogu da hodam, puzaću. Ali ja neću stati, ona neće stati.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

 

makonda-tracker