najveća podrška

Bez nje Nemo ne bi bio to što jeste: Ko je misteriozna lepotica od koje se Švajcarac nije odvajao na Evroviziji?

0

Sve vreme tokom takmičenja Nemo Metler imao je uz sebe tamnokosu devojku koja je bila među najveselijima dok je on dobijao maksimum poena od evropskih žirija

Nemo Metler pobednik je ovogodišnje Evrovizije
Nemo Metler pobednik je ovogodišnje Evrovizijefoto: nearchos / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Finale 68. Evrovizije održano je proteklog vikenda, a Evropa i dalje priča o ovogodišnjem izdanju najvećeg muzičkog takmičenja Starog kontinenta.


Balkan ne može da prežali što predstavnik Hrvatske Bejbi Lazanja nije odneo pobedu, mnogi se pitaju zbog čega je tačno diskvalifikovan Holanđanin Jost Klajn, a priča se i o svim otporima javnosti i drugih takmičara zbog učešća Izraela.


Ipak, publika ne zaboravlja ni pobednika – Nema Metlera, koji je predstavljao Švajcarsku, a njegovi fanovi trude se da saznaju nešto više o pevaču koji se deklariše kao nebinarna osoba i ne eksponira preterano svoju privatnost.

Već smo pisali šta je poznato o Nemovom ljubavnom životu, a mnogi se pitaju ko je devojka u roze odelu koja je sedela pored njega u green room-u i bila među najveselijima zbog svakog poena koji je Švajcarac dobio.

 

Ela Metler, sestra pobednika Evrovizije, bila je među najveselijima tokom finala
Ela Metler, sestra pobednika Evrovizije, bila je među najveselijima tokom finalafoto: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia

U pitanju je Ela Metler, Nemova mlađa sestra, koja je bila važan deo njegovog tima tokom učešća na Evroviziji. Pored toga što mu je bila najveća podrška, Ela je bila zadužena za stil nove evropske muzičke zvezde, a kako je profesionalna fotografkinja, njen zadatak bio je i da napravi zvanične portrete svog brata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ella (@ellamettler)


Kako su ranije pisali mediji, upravo je Ela Metler bila ta od koje je potekla ideja za veoma interesantan spot za pesmu The Code, zahvaljujući kojoj je Nemo pobedio na Evroviziji.

Nemo i Ela Metler su od malih nogu bili veoma nadareni za umetnost, a njihovi roditelji vodili su reklamnu agenciju u Bilu, gde su Metlerovi rođeni i odrasli. Oni su bili ohrabrivani da se kreativno izražavaju i bili okruženi umetnicima, zahvaljujući čemu su rano počeli da istražuju svoje talente.

 

Nemo i Ela Metler pred pobedu na Evroviziji
Nemo i Ela Metler pred pobedu na Evrovizijifoto: nearchos / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tako je Nemo već sa tri godine počeo da svira violinu, potom bubnjeve i klavir, a sa devet godina je počeo da peva.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Teya Dora ce ugostiti Bejbi Lazanju pre Exit-a

 

makonda-tracker