BRAVO DEČKO

Herojski čin Bejbi Lazanje zbog kojeg nosi titulu ISTINSKOG POBEDNIKA: Muzičar se odrekao 50.000 evra

0

Svoje nagrade od 50.000 evra odrekao se u korist bolesnih mališana 

 

OVAJ POTEZ O BEJBI LAZANJI GOVORI MNOGO TOGA
OVAJ POTEZ O BEJBI LAZANJI GOVORI MNOGO TOGA foto: EPA-EFE/JESSICA GOW

Hrvatski predstavnik na Pesmi Evrovizije Bejbi Lazanja još jednom je pokazao da ima srce veće od Evrope.

 

Kako su mediji preneli, njemu je Republika Hrvatska dodelila nagradu u iznosu od 50.000 evra nakon što je na ovom muzičkom takmičenju osvojio ponosno drugo mesto.

 

On je u svojoj zemlji dočekan kao pobednik, a nakon što je čuo da mu je dodeljena ova novčana nagrada odlučio je da se oglasi na društvenim mrežama.

- Zahvaljuje hrvatskoj vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 evra. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni, je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći - napisao je on, pa je dodao:

 

HEROJSKI ČIN BEJBI LAZANJEODUŠEVIO HRVATSKU
HEROJSKI ČIN BEJBI LAZANJEODUŠEVIO HRVATSKU foto: Instagram / the_baby_lasagna

 

- Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime, te ime Republike Hrvatske donira 25.000 evra Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom "Mladen Ćepulić". Nadalje, ostalih 25.000 evra voleo bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb.

 

Ovim potezom on je uzburkao ne samo hrvatsku, već i celokupnu balkansku javnost i pokazao je da je veoma human i dobar čovek, a ovo je čini se njegova prava pobeda.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Bejbi Lazanja će biti gost Teya Dore u Beogradu

 

makonda-tracker