može i ovako

Snimak sve govori: Reakciju Bejbi Lazanje i hrvatskog tima na prolazak Srbije u finale morate da vidite

0

Nakon što su voditeljke saopštile da će Srbija nastupati u finalu Evrovizije, u hrvatskoj delegaciji bilo je bučno koliko i u timu Srbije

Teja Dora i Bejbi Lazanja pred Evroviziju
Teja Dora i Bejbi Lazanja pred Evrovizijufoto: Instagram / iamteyadora

U Malmeu se trenutno održava 68. Evrovizija, najveće muzičko takmičenje Evrope, na kom Srbiju predstavlja Teja Dora svojom emotivnom kompozicijom "Ramonda".


Naša predstavnica nastupila je u prvom polufinalu i ostavila sjajan utisak bajkovitim nastupom i fenomenalnim izvođenjem ove emotivne balade, a nije dugo čekala da sazna hoće li se takmičiti i u finalu.


Srbija je prva čije je ime pročitano, a naš tim dočekao je ovu lepu vest uz veliku radost.


Međutim, na društvenim mrežama ništa manju pažnju nije privukla reakcija hrvatske delegacije i muzičara Marka Purišića, koji je poznatiji pod umetničkim imenom Bejbi Lazanja.

Kako su Hrvati reagovali na prolazak Srbije u finale?

 

Kada su voditeljke Petra Mede i Malin Akerman saopštile da Srbija ide u finale, predstavnici Hrvatske su skočili od radosti i počeli da slave uspeh svojih kolega, a Bejbi Lazanja je veselo udarao u pregradu koja ga deli od srpske ekipe.


"Bejbi Lazanja i Teja Dora najbolji drugari", "Kako Marko navija", "Molim vas, pogledajte Hrvate", "Tito bi bio presrećan", "Ma, vidite Lazanjicu"... neki su od komentara na društvenim mrežama.

 

Bejbi Lazanja slavi prolazak Srbije u finale Evrovizije
Bejbi Lazanja slavi prolazak Srbije u finale Evrovizijefoto: @SerbiaESC, X

Predstavnica Srbije Teja Dora, čije je pravo ime Teodora Pavlovska, i predstavnik Hrvatske u odličnim su odnosima od početka svoje evrovizijske priče. Pre nego što su se upoznali, Bejbi Lazanja je rekao da se nada da će njih dvoje rekreirati čuvenu fotografiju Lorin i Karije, zbog Teodorine sličnosti s prošlogodišnjom pobednicom i Markove s predstavnikom Finske na Evroviziji 2023, što su i učinili.

Oni su nastavili druženje u Malmeu, pa je tako Bejbi Lazanja prisustvovao proslavi rođendana naše predstavnice, a oboje govore veoma pohvalno jedno o drugom.


To je balkanska stvar, ne znam da li ćete razumeti, ali kada se vidiš s nekim i pozdravljaš fin si –" Zdravo, kako si"… Ali kad je Teja Dora u pitanju, to je samo "E, šta ima". Ona je neverovatna umetnica, ne znam da li ste slušali druge pesme, ona i repuje... – rekao je Purišić u intervjuu za WiWi blogs i otkrio da njegova delegacija neprestano peva srpsku pesmu. – Non-stop je pevamo, moramo da prestanemo, uvek nam je u glavama.

Bejbi Lazanja, inače, važi za ubedljivog favorita na ovogodišnjoj Evroviziji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Teya Dora ekskluzivno pred finale Evrovizije

 

makonda-tracker