kreativci

Evropljanke ga obožavaju, ali on ima oči samo za nju: Bejbi Lazanja dugo je u skladnoj vezi, a evo ko je njegova devojka

0

Ni muškarci ni žene nisu ravnodušni na šarmantnog Marka Purišića, koji predstavlja Hrvatsku na ovogodišnjoj Evroviziju, ali je on na njihovu žalost odavno zauzet

foto: Youtube Printscreen, HRT Printscreen
foto: Youtube Printscreen, HRT Printscreen

Evrovizija nam se bliži, a dok čekamo da konačno vidimo nastup naše predstavnice Teja Dore, koja se predstavlja Starom kontinentu pesmom "Ramonda", mnogi izvođači izdvojili su se kao veliki favoriti.


Od samo početka nacionalnih finala za izbor predstavnika na Evroviziji, najjasnije se izdvojio Bejbi Lazanja, koji peva u ime Hrvatske, a on je donedavno zauzimao prvo mesto na kladionicama.


Šarmantni muzičar izvodi pesmu simpatičnog naziva "Rim Tim Tagi Dim" i mnoge zbog svoje zarazne melodije i kostima podseća na Finca Kariju, koji je prošle godine umalo odneo pobedu, a evrovizijski fanovi očarani su zgodnim Hrvatom.

 


Bejbi Lazanja, čije je pravo ime Marko Purišić, rođen je u Umagu 1995, a iza sebe ima dugu karijeru kao pevač, tekstopisac, kompozitor, gitarista i muzički producent.

Solo karijeru započeo je tek prošle godine, nakon što je godinama bio član benda Mantra, a uglavnom se trudi da se ne eksponira previše u javnosti, osim onoliko koliko priroda njegovog posla zahteva.

 


Bejbi Lazanja važi za miljenika devojka, ali je on na njihovu žalost odavno zauzet – već dugo je u skladnoj vezi s godinu dana mlađom Elizabetom Ružić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)

 

Ona živi u Kašteliru, gde radi u porodičnoj firmi, a hrvatski mediji pisali su da se bavi video produkcijom i art fotografijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)

 

Marko i ona imali su priliku često da sarađuju u multimedijalnim projektima koji imaju cilj da promovišu njihovu rodnu Istru.
 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslednji intervju Teya Dore pred polazak za Malme

 

makonda-tracker