ČESTITAMO

Deka bi bio PONOSAN NA NJU: Velika sreća u porodici Bate Živojinovića, unuka podelila najradosnije vesti

1

Porodica će se okupiti da zajedno proslave najradosniji dan 

UDAJE SE BATINA UNUKA DINA
UDAJE SE BATINA UNUKA DINAfoto: Dragana Udovičić

Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović već 8 godina nije sa nama, ali to ljude ne sprečava da ga se s radošću sećaju i govore o njemu, uvek u suprelativu.

 

Iako je bio jedan od naših najboljih glumaca Bata nije mnogo voleo da u javnosti govori o svom privatnom životu. Ipak, to medije nije sprečilo da ponekad zavire iza zatvorenih vrata, pa se zna da je čitav svoj životni vek proveo sa suprugom Lulom, kraj koje danas i počiva.

 

Iza Bate je ostala velika porodica, a sin Miljko i ćerka Jelena su mu podarili i unuke na koje je on bio i te kako ponosan. Nedavno smo pisali o njegovom unuku, koji je ime dobio po njemu, a koji živi daleko od Srbije.

 

 

On je, kako kažu, njegova slika i prilika, ali ništa manju pažnju ne privlači ni unuka Dina, koja je sad porodicu obradovala najlepšim vestima. Kako su preneli domaći mediji, Dina se udaje.

 

Unuka Bate Živojinovića je dobar deo života provela u Parizu, gde se i školovala, ali je odlučila da se vrati u domovinu.

 

- Od nas šestoro unučadi, a svi smo studirali u inostranstvu, ja sam se jedina vratila da budem sa dedom u poslednjim mesecima njegovog života, i uz babu Lulu i medicinsku sestru Lepu, koja nam je postala član porodice. Tada sam počela da ga doživljavam drugačije. Imali smo ozbiljnije razgovore o poslu i životu. Do tada je sve bilo dečja igra“ - rekla je Dina jednom u emisiji "Uranak".

 

Tokom jednog gostovanja u emisiji “150 minuta” unuka Bate Živojinovića istakla je da se celog života oslanjala na dedu i njegove savete.

 

- Govorio mi je da sve što radim, radim gospodski. I da uvek slušam sebe. Moraću sad da se sama snalazim - rekla je posle smrti voljenog dede.

 

Ako je verovati pisanju domaćih portala Dina će se udati u Kragujevcu, odakle je njen izabranik. Takođe, navodi se i da je Dina trudna i da čeka blizance. 

 

Bonus video:

Sin Bate Živojinovića piše knjigu 

 

 

 

makonda-tracker