"hvala, sine!"

Severini sin na divan način ulepšao Dan zaljubljenih: U jeku borbe za starateljstvo, mali džentlmen vraća mami osmeh

0

Popularna pevačica pokazala je da ju je sin Aleksandar juče dirnuo prelepim gestom

Severina Vučković majka je jednog deteta, dečaka Aleksandra, kog je dobila tokom ljubavi s Milanom Popovićem
Severina Vučković majka je jednog deteta, dečaka Aleksandra, kog je dobila tokom ljubavi s Milanom Popovićemfoto: ATA Images

 

Hrvatska pevačica Severina ponovo se bori za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kog je dobila s bivšim partnerom Milanom Popovićem.


Nedavno joj je sud u Hrvatskoj ponovo oduzeo starateljstvo nad dečakom, pa sada može da ga viđa samo dvaput nedeljno i svaki treći vikend, a ona ne krije koliko je pogađa ova situacija, niti svoju nameru da nastavi da se bori.


I dok su njegovi roditelji u novom sukobu, Severinin sin se trudi da mami vrati osmeh na lice, pa joj je juče, na Dan zaljubljenih, poklonio prelep buket crvenih ruža.

 

Severina Vučković dobila je od sina Aleksandra buket crvenih ruža za Dan zaljubljenih
Severina Vučković dobila je od sina Aleksandra buket crvenih ruža za Dan zaljubljenihfoto: severina/Instagram/printscreen

Popularna Seve podelila je fotografiju božanstvenog buketa u smeđem papiru, sa crvenom mašnom i ukrasima u obliku srca, raskošno cveće koje je očito pažljivo birano.


Hvala, sine – napisala je ponosna pevačica.

 

Novo poglavlje u Severininoj borbi za starateljstvo


Podsetimo, pevačica Severina Vučković i sprski biznismen Milan Popović već godinama se bore za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a pre nekoliko godina je ono oduzeto pevačici. Ona je ipak uspela da vrati sina, da bi nedavno ponovo bila doneta odluka da Severina provodi manje vremena sa sinom, odnosno da njegov primarni staratelj bude otac.

 

Ovaj slučaj potresa javnost i u Srbiji i u Hrvatskoj, a tim povodom je govorio čak i predsednik Hrvatske Zoran Milanović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Ne ulazim u materiju, ne znam. Devet godina to traje, taj dečak verovatno je sede već dobio. Devet godina, taj mali je sigurno već poludeo… – rekao je predsednik Republike Hrvatske, koji ne ulazi u ponašanje dečakov roditelja, ali poziva institucije da rade svoj posao.


Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali gde su tu sudovi? Kome to prebaciti? Predsedniku Vrhovnog suda? On tu ništa ne može… Možda treba u Ustavu nešto promeniti – rekao je Milanović, kako prenosi Dnevnik.hr.


Severina je potom odgovorila političaru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Poštovani predsedniče, nije 9 godina, 11 godina to traje. Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom detetu. I da je to poigravanje sistema s jednim detetom više od decenije – bezosećajno. Oduzima mu se pravo na bezbrižno detinjstvo i pravo na dom. I na kraju, hvala na brizi, nema dete još sedih. I nije poludeo …ali i vi, predsedniče, morate da shvatite da je upravo predsednik vrhovnog suda ovo vratio ponovo na prvu instancu… I šta ćemo sad? Kažu, pravda uvek pobedi na kraju, a bilo bi bolje da je pobedila na početku – napisala je Severina na Instagramu.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Severina na koncertu Brusa Springstina

 

makonda-tracker