intrigantno

Kažu da MESECIMA nije kročio tamo: Toni Bijelić došao u zamak gde je živeo s Draganom, a šuška se da je imao VAŽAN povod

0

Dragana Mirković priznala je da se razvodi od Tonija Bijelića, a on je iznenadio fotografijom ispred zamka Ebenfurt.

Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode se posle 24 godine braka
Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode se posle 24 godine brakafoto: Damir Dervišagić

Pre nekoliiko dana osvanula je vest da se pevačica Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija Bijelića, nakon 24 godine braka, što je iznenadilo mnoge koji su mislili da je njihov brak primeran na estradi. 

 

Ipak, ispostavilo se da njihova ljubavna i porodična sreća nije uspela da potraje, a pevačica je hrabro priznala da ima "moralnu obavezu" da predoči svojoj publici pravo stanje stvari.

 

Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom – istakla je Dragana i dodala da ostaje "dosledna svojim principima, svom načinu života, svojoj porodici i publici", a prema uskoro bivšem suprugu će uvek gajiti poštovanje.

 

Pisalo se da Toni Bijelić ima mnogo mlađu ljubavnicu, što je biznismen demantovao putem pravnih zastupnika, istakavši da se uvek ponašao "časno, dostojanstveno i porodično".

 

Ipak, iako su mediji pisali da nije mesecima kročio u zamak Ebenfurt, u kom je godinama živeo s Draganom, a koji su renovirali i restaurirali.

 

1 / 9 Foto: kurir tv printscreen

 

Kako saznaje Nova, Bijelić u proteklih šest meseci u dvorcu u nije proveo nijedan ceo dan, a sada je došao, spreman na sve kako bi mu Dragana oprostila i povukla zahtev za razvod.

 

Toni Bijelić stigao je u zamak Ebenfurt i fotografisao se ispred njega
Toni Bijelić stigao je u zamak Ebenfurt i fotografisao se ispred njegafoto: Instagram Printscreen / tonibijelic

Međutim, folk zvezda mu je rekla da pomirenje ne dolazi u obzir, budući da je godinama tolerisala razne stvari i pokušavala da održi brak, te da sada, kada je konačno presekla, svoju odluku neće menjati i da pomirenje „ne dolazi u obzir“, navodi ovaj medij.

 

Ona je Toniju rekla i da ga, uprkos svemu, ne mrzi i nema negativnih emocija ka njemu, te da želi da ostanu u što boljim odnosima zbog dece.

Podsetimo, oni imaju dvoje dece, sina Marka i ćerku Manuelu.

 

Bonus video

Dragana Mirković iz dvorca čestitala katolički Uskrs

 

makonda-tracker