prva izjava

Pisalo se – svašta: Uskoro bivši suprug Dragane Mirković se konačno oglasio nakon saopštenja o razvodu

0

Nakon što je pevačica saopštila da se razvodi, u medijima su se pojavile glasine o privatnom životu njenog supruga

Toni Bijelić i Dragana Mirković bili su u braku 24 godine
Toni Bijelić i Dragana Mirković bili su u braku 24 godinefoto: Damir Dervišagić

Pevačica Dragana Mirković saopštila je pre nekoliko dana da se razvodi od supruga Tonija Bijelića, s kojim je provela više od dve decenije i zasnovala porodicu.


Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti – navela je folk zvezda u saopštenju za medije.


Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom – istakla je Dragana i dodala da ostaje "dosledna svojim principima, svom načinu života, svojoj porodici i publici", a prema uskoro bivšem suprugu će uvek gajiti poštovanje.

Nakon što su domaći mediji izneli niz detalja o porodici Mirković-Bijelić, između ostalog i tvrdnje da je Toni već neko vreme "u vezi sa 15 godina mlađom ženom" oglasili su se njegovi predstavnici.

 

Toni Bijelić i Dragana Mirković zajedno imaju dvoje dece i zajedno su vodili miran, porodični život
Toni Bijelić i Dragana Mirković zajedno imaju dvoje dece i zajedno su vodili miran, porodični životfoto: Instagram

Bijelićeva advokatica demantovao je spekulacije da biznismen ima ljubavnicu i da nikada nije davao povoda za slične tvrdnje.


Nije istina da gospodin Bijelić ima vezu sa 15 godina mlađom ljubavnicom. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić, ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodični čovek – ističe pravna zastupnica Tonija Bijelića za Republiku.


Ona je najavila i tužbu za sve one koji su izneli ove tvrdnje.

 

Toni Bijelić i Dragana Mirković bili su u braku 24 godine
Toni Bijelić i Dragana Mirković bili su u braku 24 godinefoto: Damir Dervišagić


Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te zahvaljuje medijima na razumevanju što s ciljem zaštite svoje porodice i očuvanja privatnosti ne želi davati izjave povodom aktuelnih događaja, a protiv medija koji su objavama ukaljali čast i ugled gospodina Bijelića i njegove porodice će biti preduzeti pravni koraci u skladu sa Zakonom o informisanju – ističe advokatica.

 

BONUS VIDEO

DIVA! Dragana Mirković posle koncerta se slikala sa fanovima više od sat vremena

 

makonda-tracker