retka fotografija

Osim sina i ćerke - ona joj je najveća podrška: Rođena sestra Dragane Mirković je LEPA, USPEŠNA i javnosti nepoznata

0

Uprkos činjenici da joj je sestra jedna od najvećih zvezda na Balkanu njih dve retko viđamo zajedno u javnosti 

KAKO IZGLEDA ROĐENA SESTRA DRAGANE MIRKOVIĆ?
KAKO IZGLEDA ROĐENA SESTRA DRAGANE MIRKOVIĆ?foto: Nikola Anđić

Pevačica Dragana Mirković potresla je srpsku javnost nakon što je priznala da je podnela zahtev za razvod braka od svog dugogodišnjeg supruga Tonija Bjelića

 

Sudeći po onome što pišu domaći portali Dragani je veoma teško pao razvod, ali je shvatila da je bolje i to nego da živi u zajednici koja već dugo, prema njenim rečima, ne funkcioniše.

 

U ovim teškim trenucima najveća podrška joj je njena porodica, otac, majka i deca, ali i rođena sestra, koju zaista retko kada imamo priliku da vidimo u medijima. 

 

Iako joj je sestra jedna od najvećih regionalnih zvezda, rođena sestra Dragane Mirković Dušica Krumov na tu temu nikada ne govori u javnosti. Ona je uspešna poslovna žena, veoma lepa i pametna, pa ne čudi što je upravo ona Dragani u ovim teškim danima najveća podrška.

 

Dušica je, prema pisanju domaćih medija, zaposlena na televiziji koju drže zajedno Dragana i Toni, a kad oni nisu tu upravo Dušica je ta koja se za sve pita. 

 

Koliko su slične govori i nekoliko njihovih zajedničkih fotografija, na kojima su njih dve gotovo kao bliznakinje. 

 

DRAGANA MIRKOVIĆ SA SESTROM
DRAGANA MIRKOVIĆ SA SESTROM foto: Instagram / dragana_mirkovic

 

Ipak, za razliku od pevačice, Dušica živi mirno i povučeno, pa retko ko zna da ona ima tako poznatu sestru.  Draganina sestra ne voli javna eksponiranja, te smo tek jednom imali prilike da je vidimo i čujemo pred kamerama.

 

U retkim izjavama ona je govorila koliko je ponosna na Draganu, pa ne čudi što je baš ona u ovim teškim trenucima sestrina najveća podrška.

 

Bonus video:

Dragana Mirković progovorila o problemima u braku

 

makonda-tracker