nije im lako

Godinama se OBOŽAVAJU, imaju dvoje dece i vode tešku borbu: Ljubavna priča Bojana i Taise Krivokapić je NESVAKIDAŠNJA

0

Glumac je sreću pronašao u lepoj Taisi, a put kojim idu nimalo nije lak 

foto: Instagram / bojan.krivokapic
foto: Instagram / bojan.krivokapic

Glumac Bojan Krivokapić godinama je u skladnom braku sa lepom Taisom, koja ga je učinila najsrećnijim muškarcem na svetu nakon što mu je podarila dvoje dece.

 

Njih dvoje su veoma požrtvovani roditelji, godinama se trude da usklade svoje poslovne i porodične obaveze. Ipak, često im nije bilo lako.

 

Gostujući u "Utisku nedelje" govorili su o toj teškoj borbi, o problemu i strepnjama svih ljudi koji u porodici imaju nekog ko ima autizam. 

 

 

Ipak, svoju roditljsku ulogu shvataju veoma ozbiljno i trude se da daju sve od sebe kako bi detetu pružili najbolju moguću negu i razvoj.

 

Ljubavna priča Bojana i Taise je veoma lepa i nesvakidašnja. Bojan je dobro poznat javnosti, ali se ne može reći da suprugu krije od javnosti, već na ne voli da se eksponira i pojavljuje se sa suprugom samo kada za to ima dobar razlog.

 

BOJAN I TAISA SU U BRAKU OD 2016. GODINE
BOJAN I TAISA SU U BRAKU OD 2016. GODINE foto: Instagram Printscreen

 

Oni su jednom prilikom ispričali jednu anegdotu koja je posle toga prepričana mnogo puta. Bračna bajka Bojana i Taise je imala interesantnu uvertiru. Tokom razgovora sa popom Bojan se malo iznenadio njegovom opuštenošću i...

 

 

- Sveštenik je došao i kada smo počeli venčanje, nekako je nonšalantno i skroz opušteno pričao o nama, potomcima i venčanju. Meni je to bilo nekako u najmanju ruku iznenađujuće, baš sam se začudio. Skroz jedan neformalan razgovor. U jednom momentu sam se pomerio i sakrio iza žene — ispričao je je Bojan jednom prilikom.

 

Glumac ne krije da mu se život pronemio od kad ima porodicu, ali i da su mu oni sve na svetu i da ne postoji ništa što bi moglo da se meri sa srećom koju oseća kada je cela porodica na okupu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Čudesna priča majke koja ima autističnog sina

 

 

 

makonda-tracker