iznenadio se

Ovo je Taisa i ljubi poznatog srpskog glumca: Anegdota sa njihovog venčanja i danas se prepričava

0

Za venčanje Taise i našeg poznatog glumca vezana je i jedna presimpatična anegdota. 

Taisa Krivokapić
Taisa Krivokapićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Bojan Krivokapić, sin glumca Miodraga Krivokapića, dokazao je da iver ne pada daleko od klade, pa je tako krenuo stopama svoga oca.

 

Publika ga je zavolela u velikom broju domaćih serija kao što su Istine i laži, Vojna akademija i Čizmaši, a posebno nas je kupio ulogom u seriji Montevideo, bog te video.

 

Šarmatni glumac je, od kada se pojavio na malim ekranima, važio za velikog miljenika dama. Ipak, na žalost mnogih devojaka Bojan je srećno zaljubljen već duže vreme. Uživa u bračnoj luci sa svojom suprugom poslednjih godina.

 

 

A dama koja je osvojila srce zavodljivog Bojana zove se Taisa. Lepa supruga poznatog glumca radi kao prevodilac sa nemačkog, francuskog i engleskog jezika.

 

Ne viđamo je često u javnosti, ali ne može se reći da je Bojan krije od medija. Ona sama ne uživa suviše u blicevima i fotoapartima, ali je zato uvek uz Bojana kada ima dobrog povoda za to.

 

Takva situacija je bile nedavno na premijeri flma Vera, kada su Bojan i Taisa zajedno prošetali crvenim tepihom.

 

 

Taisa i Bojan imaju dvoje dece, ćerku Nevenu i sina Bogdana. Ona najviše uživa u porodičnim trenucima sa svojim naslednicima i Bojanom.

 

- Nevena je upotpunila divan odnos koji imamo. Kako smo oboje zrele i formirane ličnosti, roditeljstvo nam nije previše teško palo. Povišen adrenalin, ljubav i obaveza koju osećaš prema detetu te ispirišu, pa imaš utisak da sve možeš - rekao je Bojan jednom prilikom za magazin Glorija. 

 

Kako je naveo, to što je postao roditelj ga je okrenulo mnogo više porodici.

 

 

- Sve to doprinosi da budeš bolji čovek i da generalno više saosećaš sa ljudima i njihovim potrebama. Kad postanete roditelj, sve druge stvari postaju sporedne, najnornalnije je da najviše želite da se bavite svojim detetom, sve ostalo može da se uradi, ali i ne mora — istakao je Bojan za magazin Gloria nakon rođenja ćerke.

 

Glumac kaže da mu se, od kada je izgovorio sudbonosno da, život i nije mnogo promenio.

 

 

- Baš sam pre neki dan pričao sa ocem Miodragom kako mi dani brzo prolaze otkako sam u braku. Dok sam trepnuo, čini mi se, prošao je mesec. Taisa i ja smo živeli godinu zajedno pre venčanja. Ovo je samo nova dimenzija našeg odnosa. Kod mene se, zasad, ništa nije promenilo, jedino možda to što sad nosim burmu i što bi trebalo da se ponašam malo ozbiljnije - rekao je glumac u jednom intervjuu.

 

A kad smo već kod njihovog venčanja, za isto je vezana jedna veoma simpatična anegdota. Bračna bajka Bojana i Taise je imala interesantnu uvertiru. Tokom razgovora sa popom Bojan se malo iznenadio njegovom opuštenošću i... 

 

 

- Sveštenik je došao i kada smo počeli venčanje, nekako je nonšalantno i skroz opušteno pričao o nama, potomcima i venčanju. Meni je to bilo nekako u najmanju ruku iznenađujuće, baš sam se začudio. Skroz jedan neformalan razgovor. U jednom momentu sam se pomerio i sakrio iza žene — ispričao je je Bojan jednom prilikom.

 

 

 

makonda-tracker