smerna i jednostavna

Dok su muž i sin pozirali pred kamerama, ona je prošla neopaženo: Kako izgleda i čime se bavi ćerka Dragane Mirković?

0

Majku je bodrila iz prvih redova sa ocem i bratom, ali pred objektive fotoaparata nije želela da izađe 

DRAGANINA ĆERKA JE SMERNA DEVOJKA KOJA SE NE EKSPONIRA U JAVNOSTI
DRAGANINA ĆERKA JE SMERNA DEVOJKA KOJA SE NE EKSPONIRA U JAVNOSTI foto: M. M./ATAImages

Velika balkanska zvezda Dragana Mirković održala je sinoć spektakularan koncert u Beogradu.

 

Osim brojnih kolega, na koncert su došli i članovi njene porodice i dok su Toni i Marko izašli na crveni tepih i pozirali fotografima, svi su se pitali gde je Manuela.

 

Draganina ćerka Manuela se nije pridužila ocu i bratu, a čini se da je pokušala da na majčin koncert uđe bez velike pompe i fotografisanja. I čini se, u tome je i uspela.

 

 

Poznato je da Manuela živi život daleko od očiju znatiželjne javnosti. Ona je skromna devojka, kojoj je obrazovanje najvažnije, pa se od malih nogu trudi da bude dobar đak, student i da sebi tako obezbedi egzistenciju, bez obzira na bogatstvo koje poseduju njeni roditelji.

 

Dragana, kojoj je glavni cilj bio da izvede decu na pravi put veoma je ponosna na svoju ćerku. Čini se da je uspela u nameri da svoju decu nauči pravim vrednostima.

 

 

- Moja deca su najnormalnija deca na svetu, koja su imala normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Oni grade neki svoj put, sami - ponosno je istakla Dragana.

 

Za Manuelu je obrazovanje uvek bilo na prvom mestu. O njoj se nikada nije pisalo u lošem kontekstu, niti je ikad bila u centru bilo kog skandala. 

 

- Manuela je drugačija, povučena je, ona je moja beba. Za nju moji prijatelji kažu da je devojka s najlepšim očima i najčistijom dušom. Oni su normalna deca, što je danas najlepši kompliment. Nisu razmaženi, ne pate za brendovima, čak sam jednom zamolila ćerku da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija i brendirana, a ona nije htela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je ona - ispričala je Dragana jednom za domaće medije.

 

Bonus video:

Koncert Dragane Mirković u Beogradu 

 

 

makonda-tracker