Vuk Kostić: Lov je moja strast

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

vesna

09-05-2012 20:27h
Joj pa zasto srndaca,uzas:(

ana

09-05-2012 16:28h
Auuuuu,razocarao me je !!! Kako ima srca da ubija te jadne zivotinje?!!! Strasno !!! Sramota !!!

libra7199

10-05-2012 13:25h
Pre straaaašnooooooo... baš ubica... strast ha...ma bolest breeeee !!!!!!!

sonja

09-05-2012 18:29h
Jadnik-ubica. Vjerovatno je isfrustriran čovjek s kompleksima koji je patio u djetinstvu. Još je gori novinar koji o ovom odvratnom kukavičkom činu piše. Zar ne postoji neko ko je nešto dobro napravio životinji pa da ga slavimo. Ali ovo je primjer zla. Sve se vraća, sve se plaća. Puškom na srndaća predivnog nenaoružanog i to s leđa. Ta puška zna završiti slučajno kod takvih ljudi među djecom kao nesretni slučaj.

Olja

10-05-2012 08:54h
Hajde sto je on mentol pa uziva da ubija zivotinje i jos da se slika sa trofejima, ali sta vama bi da objavite nesto ovako monstruozno ?!

Jaca

10-05-2012 09:20h
meni ovaj čovjek ima facu ludaka..bijelo lice,ima neke bolesne oči...nije ni čudo što večinom igra negativca u filmovima...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: