preterala?

Serena Vilijams na meti PODRUGLJIVIH KOMENTARA: Igrala teniski meč u mrežastim čarapama!

0

Mnogi su negativno komentarisali Serenino izdanje na terenu u Melburnu.

serena vilijams
serena vilijamsfoto: Profimedia

Serena Vilijams ponovo je privukla pažnju izborom odeće na teniskom terenu

 

Nakon današnjeg meča na Australijan openu, umesto njene pobede, više pažnje na društvenim mrežama privukli su njen kombinezon i mrežaste čarape koje je nosila. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vanidadesusa on

 

Odevna kombinacija posebno izrađena za 37-godišnju teniserku izazvala je lavinu oprečnih reakcija na Tviteru. Dok su jedni pohvalili njen potez, drugi su je kritikovali jer krši tradiciju koja još uvek utiče na ono što se smatra prikladnim za nošenje na terenu, piše Daily Mail.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenainspiration) on

 

Samo nekoliko minuta nakon što se Serena pojavila na terenu, Tviter su preplavile poruke o njenom izboru odeće. I dok je jednima izgledala kao superheroj, pobednica i kraljica, drugi se nisu s njima slagali i nisu mogli verovati da teniserka igra u mrežastim čarapama.

 

 

"Serena, ne možeš to nositi na teniskom terenu", "Serena ima sav novac sveta i nikad ne nosi odgovarajuću odeću", "Uz njeno neprimereno ponašanje na US Openu, ovo mi je dovoljan razlog da ne gledam njene mečeve", "Govori o seksizmu, a nosi autfit koji možete videti jedino u barovima s crvenim svetlima...odvratno", ređali su se negativni komentari.

 

Serena je pak svoj autfit u šali opisala jednom rečju – Serena-tard. Na konferenciji za štampu nakon meča je izjavila kako je ova odevna kombinacija dizajnirana unapred.

 

 

 

 

makonda-tracker