sa najmilijima

Poljupci, torta & najslađe društvo: Marijana Mićić proslavila 41. rođendan na poseban način

0

Marijana Mićić 41. rođendan i početak proleća istovremeno dočekala je u društvu Miloša Marjanovića i njihovih ćerkica.

Marijana Mićić proslavila je rođendan u društvu najmilijih
Marijana Mićić proslavila je rođendan u društvu najmilijihfoto: Instagram / marijanamicic

Voditeljka i glumica Marijana Mićić uživa u svojoj ljubavnoj i porodičnoj priči iz bajke. Nakon što je 2021. godine dobila ćerkicu koju su njen partner Miloš Marjanović i ona nazvali Ana, par je krajem 2023. godine dobio i drugu ćerku, Senu.

 

Dom Marijane i Miloša sa decom u Beogradu ispunjen je grajom i smehom, a premda ona svoj privatni život skriva od očiju javnosti, zahvaljujući društvenim mrežama imali smo nekoliko puta priliku da zavirimo u njen dom i vidimo kako izgleda njen mali porodični raj.

 

Iako ne deli često zajedničke fotografije, sada je podelila s pratiocima na Instagramu kako je izgledala proslava njenog 41. rođendana sa Milošem i ćerkicama.

 

 

 Danas je jedan divan dan. Ne samo zato što je moj rođendan, već je i Međunarodni dan sreće, a stiglo nam je i proleće — napisala je srećna Marijana, koja je pozirala sa decom i Milošem, koji su je ljubili, a tu je i rođendanska torta!

 

Marijana Mićić proslavila je 41. rođendan u društvu porodice
Marijana Mićić proslavila je 41. rođendan u društvu porodicefoto: Instagram / marijanamicic

 

Kako je Marijana govorila o majčinstvu?

 

Kada je njena ćerka Ana bila tek beba, Marijana je u medijima govorila o svom viđenju majčinstva i načinu odgajanja deteta.

 

Ne znam kakva ću biti, nisam razmišljala, u teoriji bih volela da budem najblaža, da sve može, ako je suditi po kučićima, biću najblaži roditelj na svetu. Ona sada samo jede i spava, dakle kao tata, Miloš samo jede i spava... Ja kada razmišljam, ja bih najviše volela da mi dete odrasta na selu, bez telefona, musava i kaljava, ali to je teško izvodljivo. Samo do nekog momenta možeš da držiš stvari pod kontrolom — ispričala je tada Marijana.

 

Više fotografija pogledajte u galeriji:

 

1 / 8 Foto: Instagram / marijanamicic

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Marijana Mićić pokazala sobu za bebu

 

makonda-tracker