magija

Raj u kojem uživa sa svojim DEVOJČICAMA i SUPRUGOM: Dom Marijane Mićić je luskuzno zdanje o kojem mnogi maštaju

0

Moderan stan Marijane Mićić prava je oaza mira i ljubavi u kojem je sve podređeno njenim ćerkicama 

STAN MARIJANE MIĆIĆ JE OSTVARENJE SNOVA
STAN MARIJANE MIĆIĆ JE OSTVARENJE SNOVA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Marijana Mićić 2021. godine po prvi put se ostvarila u ulozi majke, a drugo dete dobila je krajem 2023. godine. Ona i njen suprug Miloš Marjanović svili su porodično gnezdo u Beogradu, koje je sada ispunjeno grajom i dečijim smehom.

 

Iako Marijana svoj privatni život skriva od očiju javnosti, zahvaljujući društvenim mrežama imali smo nekoliko puta priliku da zavirimo u njen dom i vidimo kako izgleda njen mali porodični raj. 

 

Ona je skockala svoj stan tako da je on postao mesto na kojem najradije provodi vreme, a budući da ima malu bebu to joj je za sada i neophodno.

Marijana veoma voli decu pa koristi svaku priliku da okupi u svom domu i druge članove porodice, a sudeći po fotografijama u njemu im nikad nije dosadno.

 

Lepa voditeljka pre svega voli udobnost, o čemu svedoči i kvalitetan luksuzan nameštaj, a budući da je mama dvoje male dece i da često kuva vrlo joj je bilo važno da joj kuhinja bude funkcionalna.

1 / 6 Foto: Instagram / marijanamicic

 

Velika ugaona garnitura sive boje je mesto gde svi najradije provode vreme, dok u kuhinji preovladava bela boja i moderan nameštaj koji je u kombinaciji sa brojnim malim kućnim aparatima ostvarenje sna svake žene. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video:

Kako izgleda kuhinja Žizel Bundšen

 

 

makonda-tracker