njegov najveći ponos

Jedna je krenula OČEVIM STOPAMA, druga je VELIKI HUMANITARAC: Kako izgledaju i čime se bave ćerke Tike Stanića?

0

Razlika među njima je 11 godina, a jedna u drugoj imaju najvećeg prijatelja i podršku u svakom pogledu 

KAKO IZGLEDAJU I ČIME SE BAVE ĆERKE TIKE STANIĆA?
KAKO IZGLEDAJU I ČIME SE BAVE ĆERKE TIKE STANIĆA?foto: Dragana Udovičić

Naš proslavljeni glumac Tihomir Tika Stanić jedan je od onih glumaca koji se ne pojavljuje često u javnosti, osim kad zaista ima šta da kaže i pokaže.

 

Iako je godinama na domaćoj glumačkoj sceni Tika se trudi da svoj privatni život zadrži podalje od očiju javnosti.

 

Ipak, popularnost nosi sa sobom i znatiželju, pa je bilo nemoguće baš sve sakriti. Tako se zna Tika iza sebe ima jedan brak i jednu vanbračnu vezu. Kao veoma mlad, na drugoj godini studija Tika se oženio nepoznatom Belgijankom, ali ta ljubav nije bila dugog roka trajanja.

Potom je naišao na Jelenu, ženu s kojom godinama živi u vanbračnoj vezi, jer, kako glumac tvrdi, ona ne želi da se uda za njega. Ipak, njih dvoje tako savršeno funkcionišu, a budući da imaju i dve ćerke, veoma su srećni i zadovoljni.

 

Oboma su upravo one najveći ponos, a uprkos činjenici da im je otac glumačka legenda njih dve gotovo nikad ne možemo videti s njim u javnosti.

 

Iako tajnstvene, zna se da je starija rođena 1992. godine, dok je mlađa stigla na svet 11 godina kasnije. Ono što je mnoge začudilo jesu njihova "dupla" imena

STARIJA ĆERKA TIKE STANIĆA SE BAVI HUMANITARNIM RADOM
STARIJA ĆERKA TIKE STANIĆA SE BAVI HUMANITARNIM RADOM foto: Youtube Printscreen / Fonet

Prva ćerka Tike Stanića se zove Sofija Nađa Stanić, a druga Milena Hana Stanić. On je jednom prilikom ispričao zbog čega je to tako.

 

- Mlađa ćerka se zove Sofija Nađa, jer majka i sestra nisu mogle da se dogovore oko imena. Na kraju sam ja “prelomio”. Starija ćerka se zove Milena, a Hana je njeno kršteno ime.

 

Tika je ponosan na obe ćerke. Milena Hana je završila filozofiju i bavi se humanitarnim radom u “Solidarnoj kuhinji”. Iako vrlo retko govori za medije, jednom prilikom je otkrila šta je to čime se bavi i kako izgleda jedan njen dan. 

 

MLAĐA ĆERKA TIKE STANIĆA JE KRENULA NJEGOVIM STOPAMA
MLAĐA ĆERKA TIKE STANIĆA JE KRENULA NJEGOVIM STOPAMA foto: Youtube printscreen / Gravitacija sa Slobodanom Orlićem

 

- Obroke delimo na punktu kod Vukovog spomenika ili na nekoj od obližnjih pijaca. Obrok dajemo svima koji dođu na punkt, ne tražimo legitimaciju da su primaoci socijalne pomoći.

 

Za razliku od nje, Sofija Nađa je odlučila da krene stopama poznatog oca. Ona se odlučila za studije glume, a veoma je aktivna i na društvenim mrežama. 

 

Bonus video:

Koje je pravo ime Eve Ras?

 

makonda-tracker