PRELEP PAR

Glumac na premijeri u najboljem društvu: Suprugu Dejana Lutikića ne viđamo često, a najveća podrška mu je decenijama

0

Retka prilika da Ljubinku Lutkić vidimo u društvu poznatog supruga 

DEJAN LUTIKIĆ SA SUPRUGOM U BEOGRADU - BLISTAJU
DEJAN LUTIKIĆ SA SUPRUGOM U BEOGRADU - BLISTAJU foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumac Dejan Lutkić nosi titulu jednog od najboljih koje Srbija ima. Godinama je brižljivo gradio glumačku karijeru i publiku kupovao maestralno odigranim ulogama.

 

Za sve to vreme uz njega je svakog dana, u svakom trenutku bila njegova supruga, Ljubinka Lutkić, s kojom se večeras pojavio na premijeri  mjuzikla "Company" koja je odrzana na Velikoj sceni Opere i teatra Madlenijanum.

 

Dajan u javnost ne govori često o svojoj porodici, ali se zna da je godinama u srećnom braku sa Ljubinkom koja je njegova najveća podrška.

 

 

I večeras su njih dvoje ruku pod ruku prošetali pored okupljenih fotografa, koji su ih fotografisali i dali nam priliku da posle dugo vremena ovaj par ponovo vidimo zajedno u javnosti.

 

Ono što je interesantno jeste činjenica da je Ljubinka od Dejana starija 3 godine i da njihov brak uporno odoleva svemu što nose godine, a kod njih je to broj za ponos.

 

1 / 6 Foto: Katarina Drajic/ATAImages

 

Oni su u braku su više od dve decenije, a glumac je u jednom od retkih intervjua u kom je pričao o privatnosti ispričao da neretko izlazi sa suprugom, ali njihov izbor obično nisu događaji sa crvenim tepihom.

 

Vi retko mene viđate u javnosti. Ja sa suprugom izlazim kad god mogu i kad god imam priliku. Najviše volim da provodim vreme sa svojom porodicom i sa prijateljima. Ne obitavam samo po mestima na kojima bi po nekim merilima trebalo da obitavam. Odlazim samo na mesta na kojima se osećam prijatno – objasnio je Lutkić za Blic jednom prilikom.

 

DEJAN JE GODINAMA U BRAKU SA LJUBINKOM
DEJAN JE GODINAMA U BRAKU SA LJUBINKOM foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Iz ovog prelepog braka Dejan i Ljubinka imaju dve ćerke – Anastasiju i Nađu.

 

Budući da Dejan ima zahtevan posao, pun izazova teško je ponekad napraviti balas i uskladiti poslovno i privatno. Ipak,  Ljubinka razume njegov posao i, kako on kaže, ništa joj ne pada teško.


Mi smo dvadeset godina i kusur zajedno. Mislim da joj posle toliko godina ništa nije teško – istakao je glumac.

 

Bonus video:

Biković posle optužbi pod ogromnim stresom 

 

makonda-tracker