izgleda sjajno i kad misli da nije tako

"I zašto sam tako propala?" Ovaj snimak Anđelke Stević Žugić je lekcija o šarmu i spontanosti netipičnoj za slavne

1

Anđelka spada u glumice koje su posebno simpatične publici, a kako i ne bi kada je spremna da podeli ovako neposredan snimak na kom zrači samopouzdanjem i bez trunke šminke?

Anđelka Stević Žugić godinama nam je bila poznata kao Anđelka Prpić, a kako god se prezivala - publika je obožava
Anđelka Stević Žugić godinama nam je bila poznata kao Anđelka Prpić, a kako god se prezivala - publika je obožavafoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Poznata glumica Anđelka Stević Žugić, koju je publika obožavala u serijama "Andrija i Anđelka", "Radio Mileva" i "Azbuka našeg života", spada u omiljene domaće glumice.


Ona je, pored toga što je među najpopularnijim domaćim komičarkama i glumicama, poznata i po otvorenosti i opuštenosti kakvu ne viđamo često kod poznatih ličnosti, a sada je podelila još jedan simpatičan snimak u tom stilu.


Anđelka je na Instagramu objavila video nastao u restoranu, na kom skida naočare za sunce, a potom se iznenadi svojim izgledom.

Za sve vas koji se pitate da li sam bolesna – hvala Bogu, nisam, ali sam ostarila – hvala Bogu, jesam! I zašto sam tako propala? Hvala Bogu, ne osećam se tako – poručila je glumica.


Ona je zatim počela da se šminka ispred kamere i dodala:


Rekli su mi da samo snimam kako se šminkam, da ne moram ništa pametno da kažem. Kažu – to ljudi mnogo vole da gledaju. Mislim se, koga da gledaju? Mene nenašminkanu? Kako ne znam da se šminkam? To verovatno niko ne voli, pa ni ja – zaključila je Anđelka.

 


Šarmantna glumica, ponosna mama sina Jakše i ćerke Čarne, ove godine slavi 39. rođendan, ali teško da bismo se složili s njom da je "propala" i "ostarila" jer i danas izgleda skoro identično kao na početku karijere, u seriji "Žene sa Dedinja". Anđelka je očigledno negovana, a jednom prilikom je otkrila bez čega nikada ne izlazi iz kuće.


Bez dobrog korektora, rumenila, bronzera, maskare i balzama za usne. Tu kombinaciju ne menjam – istakla je glumica pre nekoliko godina za Story.

 

Anđelka Stević Žugić prošle godine je donela na svet drugo dete
Anđelka Stević Žugić prošle godine je donela na svet drugo detefoto: Printskirn Kurir tv

S obzirom na to da je, zbog prirode posla, Anđelka često našminkana, nega je veoma važna za očuvanje zdravlja kože i mladolikosti, a ona je tada objasnila da redovno ide na tretmane.


– Nedavno sam otkrila odličnu kozmetičarku, koja ima ozbiljan staž. Arhaično rečeno, njeni tretmani su blagorodni za kožu. Njen pristup nezi veliča žensku lepotu u svojoj različitosti. Moram da pomenem da su mi uniformisani izrazi lica odavno postali “pase” – rekla je glumica.

 

BONUS VIDEO

Anđelka Stević Žugić: “Jedini izlaz” nisam prihvatila da bih se dokazivala

 

makonda-tracker