UVEK TU JEDNA ZA DRUGU

"Jedino cveće dobijam od nje": Priča o prijateljstvu zvezda serije "Azbuka našeg života" lepša je od mnogih ljubavnih

2

Glumice Anđelka Stević Žugić i Anastasia Anja Mandić, igraju nerazdvojne prijateljice u popularnoj seriji, a stvari na privatnom planu od njih nisu ništa drugačije. Možda su i lepše!

Anđelka Stević Žugić i Anastasia Anja Mandić redak su primer pravog i velikog prijateljstva na javnoj sceni
Anđelka Stević Žugić i Anastasia Anja Mandić redak su primer pravog i velikog prijateljstva na javnoj scenifoto: andjelkap/Instagram

 

U seriji "Azbuka našeg života" imali smo priliku da gledamo i teške i zabavne trenutke iz života likova Vesne i Uroša, koje tumače Aleksandra Janković i Jadran Malkovič.


Za one veselije uglavnom su zadužene Vesnine najbolje prijateljice Sunčica i Lidija, iza kojih stoje glumice Anđelka Stević Žugić i Anastasia Anja Mandić, koje simpatičnim opaskama i neuputnom podrškom daju poseban šarm ovom ostvarenju.


Oni koji ih prate na društvenim mrežama znaju da su Anđelka i Anja bliske prijateljice i u privatnom životu, a one su redak primer velikog prijateljstva među poznatim ličnostima.

 


Iako je razlika u godinama između njih više od decenije, one se fenomenalno slažu, a putevi su im se ukršali profesionalno u mnogo prilika, a spojila ih je čuvena serija "Andrija i Anđelka".

Kako su Anđelka Stević Žugić i Anastasia Anja Mandić postale prijateljice i kume?


Ja sam stekla godinama, naravno, prijatelje i u poslu. Anđelka je, mogu da kažem, ušla u moj život, kada smo radile seriju “Andrija i Anđelka”. I od tada, shvatile smo da nas vezuje uzajamo poštovanje, podrška i ljubav. Ja sam njoj igrala kumu u seriji. Tako da je naše kumstvo tako nastalo, a u život se prelilo prijateljstvo – rekla je Anja Mandić svojevremeno za Blic.

1 / 5 Foto: andjelkap/Instagram

I Anđelka je u emisiji "Među nama" svojevremeno ispričala kako su one jedna drugu prozvale kumom.


– Anja je igrala jednu od retkih epizodnih uloga u seriji koja se vidi, da nije iz off-a i koja se pojavljuje češće – prisetila se glumica. – U seriji, nas dve smo bile kume. Andrija i ja smo u seriji bili kumovi njima na venčanju, a Anja je bila meni kuma na venčanju. I onda smo mi tako krenule "kumo, kumo" i to je tako ostalo.


Ja inače ne volim to "kumavčenje", valjda je ispred tog kumstva prijateljstvo. Ali ovo kod nas mi je slatko, nekako mi je organski. Nije nametnuto kumstvo, nego je ovo drugačije – objasnila je Anđelka tom prilikom, a Anastasia se nadovezala rečima:


Ne moramo ništa, a možemo sve!

Anja Mandić, koja je godinama bila u braku s legendarnim Miloradom Mandićem Mandom, otkrila je tada i da je cveće danas dobija samo od Anđelke.


Ja jedino cveće koje dobijam u životu, dobijam od Anđelke bez povoda. Ona me zove i kaže: "Hajde da idemo negde na kafu" i dođe i donese mi ceo buket ruža. Zna da volim bele ruže – rekla je Anja, dok je Anđelka dodala da je za nju to normalno jer "ruža – ruži, to jednostavno ide uz nju".


Koliko su glumice bliske, odlično govori to što su jedna drugoj najveća podrška, pa tako ne postoji način da neka od njih propusti predstavu svoje "kume" – ako Anja ne stigne da vidi Anđelkinu predstavu u Beogradu, sigurno će skoknuti do Zagreba kada tamo bude igrala.


I nikada mi nije teško – kaže glumica.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anđelka Stević Žugić u emisiji Realna priča

 

makonda-tracker