Krv nije voda

Aleksandra Jeftanović je rođaka voditelja kog Srbija obožava: Godinama je na TV-u, a ona je najzaslužnija što je ZVEZDA

0

Malo ko zna da je Aleksandra Rođaka jednog od najpopularnijih voditelja u našoj zemlji, kao i da ima velike zasluge za njegovu uspešnu karijeru. 

Aleksandra Jeftanović je rođaka jednog od najpopularnijih srpskih voditelja
Aleksandra Jeftanović je rođaka jednog od najpopularnijih srpskih voditelja foto: Filip Stojanovic/ATAImages

Aleksandra Jeftanović je već godinama jedna od naših najlepših i najšarmantnijih voditeljki.

 

U srećnom je braku sa Aleksandrom Švrakom, a iz njihove ljubavi rodili su se sin Aleksa i ćerka Ana, dok je pre toga stala na ludi kamen sa jednim sportistom

 

A malo ko zna da je Aleksandra rođaka jednog od naših najpoznatijih voditelja, kao i da mu je pomogla da nađe posao na televiziji na kojoj i sada radi.

 

U pitanju je Ognjen Amidžić. Popularni voditelj je jednom prilikom otkrio   da su njegova lepa koleginica  i on u stvari u krvnom srodstvu.

 

Ognjen Amidžić je rekao da mu je Aleksandra Jeftanović pomogla da se zaposli na televiziji na kojoj je postao zvezda
Ognjen Amidžić je rekao da mu je Aleksandra Jeftanović pomogla da se zaposli na televiziji na kojoj je postao zvezda foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Mi smo u početku imali super komunikaciju, moj deda je zapravo nastao u simbiozi Jeftanovića i Simića, a zadržao prezime Amidžić. Moja prababa je Jeftanović - ispričao je svojevremeno Amidžić .

 

Kako je rekao, Aleksandra je najzaslužnija za zaokret koji je doživela njegova karijera, što dalje implicira da danas ne bi bio ovakva zvezda da nije bilo nje.  

 

Aleksandra mu je tada pomogla da predoči svoje ideje.


- Viđali smo se na nekim snimanjima. Ja sam zahvaljujući njoj došao na televiziju na kojoj sad radim, jer je ona znala za neke moje ideje - rekao Amidžić u emisiji "Premijera.


Aleksandra i Ognjen su u jednom trenutku imali i prilike da rade zajedno, i to kada su vodili rijaliti-šou "Farma", a gaje veliko poštovanje jedno prema drugom.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker