presrećni

Uz MOĆAN SIMBOL potvrdio neobično ime sina: Ognjen Amidžić se na simpatičan način zahvalio na čestitkama

0

Popularni voditelji dobili su prvo zajedničko dete, kom su dali nesvakidašnje i drevno slovensko ime

Ognjen Amidžić i Mina Naumović Amidžić dobili su prvo zajedničko dete, dok voditelj već ima sina Matiju, iz braka s Danijelom Dimitrovskom
Ognjen Amidžić i Mina Naumović Amidžić dobili su prvo zajedničko dete, dok voditelj već ima sina Matiju, iz braka s Danijelom Dimitrovskomfoto: @callmenaumi/Instagram

Voditeljka Mina Naumović Amidžić donela je na svet svoje prvo dete, koje je dobila s kolegom Ognjenom Amidžićem, javili su juče mediji.


Kako su mediji javili, Mina je rodila zdravog dečaka, iako se ranije pisalo da par čeka ćerku, a sinu su dali nesvakidašnje ime slovenskog porekla – Perun.


Amidžići se nisu oglašavali nakon što je mališan stigao na svet, a nakon što su im stigle brojne čestitke i lepe želje, Ognjen je pronašao zanimljiv način da se zahvali svima.

On je podelio fotografiju medaljona s perunikom, odnosno Perunovim kolom, simbolom boga Peruna, gromovitim znacima koji su se u davnim vremenima gravirali na krovnim gredama kuća da bi se zaštitile od groma.

 

Ognjen Amidžić zahvalio se na čestitkama nakon rođenja sina Peruna uz fotografiju medaljona sa simbolom boga Peruna
Ognjen Amidžić zahvalio se na čestitkama nakon rođenja sina Peruna uz fotografiju medaljona sa simbolom boga Perunafoto: ognjenamidzic/Instagram

Hvala vam na čestitkama i lepim željama. Mina, Perun i ja – napisao je voditelj.


Amidžić je time potvrdio medijske izveštaje o dečakovom neobičnom imenu, a Perun je staro slovensko ime vrhovnog boga u slovenskoj mitologiji, gospodara kiše i groma, iz kog su izvedena imena Perunka i Peka. U pitanju je pravoslovenska reč koja potiče od perk, što znači "udariti".


Ognjen i Mina su se, inače, nedavno venčali u tajnosti.

 

Ognjen Amidžić i Mina Naumović dobili su prvo zajedničko dete, mališana koji je dobio ime Perun
Ognjen Amidžić i Mina Naumović dobili su prvo zajedničko dete, mališana koji je dobio ime Perunfoto: @callmenaumi/Instagram

Istina je, venčali smo se. Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želeo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to sto je ostavila na Instagramu i svoje - to vas laže, da znate – istakao je Amidžić.


Ognjen, inače, već ima sina Matiju, kog je dobio tokom braka s manekenkom Danijelom Dimitrovskom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ognjen Amidžić otkrio kako je reagovao na vest da će ponovo postati otac

 

makonda-tracker