presrećni

Kako je počela priča Ognjena Amidžića i Mine Naumović? Kruna VELIKE LJUBAVI stigla je na svet, a zavoleli su se iznenada

0

Nakon što se razveo od supruge Danijele Dimitrovske, voditelj nije mogao ni da nasluti da će tako brzo pronaći novu ljubav i ponovo postati otac

Ognjen Amidžić i Mina Naumović postali su roditelji
Ognjen Amidžić i Mina Naumović postali su roditeljifoto: Instagram/printscreen/callmenaumi

Voditelji Ognjen Amidžić i Mina Naumović, koji su sarađivali na snimanju njegove autorske emisije AmiG Show, dobili su prvo zajedničko dete.


Kako javljaju mediji, na svet je, iako su očekivali devojčicu, stigao dečak kom su ponosni roditelji dali ime Perun, a ovo je Ognjenov drugi sin, budući da već ima Matiju, kog je dobio tokom braka s manekenkom Danijelom Dimitrovskom.


Mina Naumović je, inače, Amidžićeva treća supruga, jer je pre Danijele bio u braku i s Milicom Marković.

Vest da su Ognjen i Mina srećno zaljubljeni iznenadila je javnost, budući da je ona tada već bila dobro poznato televizijsko lice. U Amidžićevoj emisiji vodila je segment "Pazi, Mina" šarmirala publiku simpatičnim pitanjima i lepotom, a čim su mediji preneli da je ona u vezi s Ognjenom, par je prestao da krije svoju sreću.

 

Ognjen Amidžić i Mina Naumović dobili su prvo zajedničko dete, mališana koji je dobio ime Perun
Ognjen Amidžić i Mina Naumović dobili su prvo zajedničko dete, mališana koji je dobio ime Perunfoto: @callmenaumi/Instagram

Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo – potvrdio je Ognjen u aprilu 2023.


Prema tadašnjem pisanju Kurira, Ognjena i Minu upoznao je jedan zajednički prijatelji. Nakon što je Ognjen okončao brak s Danijelom, počeo je navodno sve više vremena da provodi sa Minom, te su se uskoro javile i emocije.


Oni su u međuvremenu počeli da sarađuju i poslovno, što se pokazalo kao odlična kombinacija za njih dvoje.


Zanimljivije je i lepše kada radimo zajedno. Lepo funkcionišemo i dopunjujemo se, daje mi dobre ideje i veoma je kreativna – rekao je Ognjen u emisiji Premijera.

 

Ognjen Amidžić i Mina Naumović
Ognjen Amidžić i Mina Naumovićfoto: Mina Naumović Instagram, Antonio Ahel/ATAImages

Krajem leta, mediji su javili da je Mina Naumović u drugom stanju, a voditelj je istakao da bi voleo da dobije ćerku, a navodno uskoro i pregled pokazao da u porodicu Amidžića stiže devojčica.


Par se potom venčao u tajnosti, a voditelj je istakao i da je supruga uzela njegovo prezime.


Istina je, venčali smo se. Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želeo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to sto je ostavila na Instagramu i svoje - to vas laže, da znate – rekao je Ognjen za Blic.

 


Ispostavilo se da je u porodicu ipak stigao još jedan dečak, a nema sumnje da su Amidžići presrećni.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ognjen Amidžić u emisiji Rame uz rame s Draganom

 

makonda-tracker