moćna i prelepa

Rođena u Zemunu, preziva se isto kao naš poznati fudbaler: Znate li koja voditeljka je jedna od NAJBOGATIJIH u Srbiji?

0

Godinama je gledamo na malim ekranima, sve je osvojila lepotom i šarmom 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada se pogledaju domaće voditeljke koje su zaštitini znak raznih televizija jasno je da je veoma teško izdvojiti onu koja je najlepša. Svaka na svoj način, neka šarmom, neka harizmom, a mnoge lepotom osvajaju publiku, ali i muškarce oko sebe.

 

Jedna od najlepših naših voditeljki, Aleksandra Gudelj, tokom godina oprobala se u raznim televizijskim formatima. Gradila je karijeru u proteklih desetak godina i svojim vrednim radom zaslužila da se nađe među najuspešnijim srpskim voditeljkama. 

 

 

Ipak, čini se da je njen život, osim voditeljstva, obeležila i veza sa poznatim biznismenom, Veljkom Gudeljom, čije prezime od udaje lepa voditeljka ponosno nosi. 

 

Otkako je upoznala biznismena Veljka Gudelja, Aleksandra živi svoj san. U njemu ona je pronašla vernog pratioca, a često je znala da kaže i da je za sve to vreme koliko je sa njim sazrela je kao osoba.

 

Aleksandra Obradović Gudelj je rođena 1984. godine u Zemunu, a od 19. godine živi u Beogradu. Tokom godna se oprobala u više profesija, a kao student se bavila i modelingom. Ipak, njen uspon u karijeri počinje te 2008. godine kada počinje da radi na televiziji.

 

Aleksandra je godinama u braku sa poznatim biznismenom
Aleksandra je godinama u braku sa poznatim biznismenom foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Voditeljka kaže da se oseća ispunjeno kada pomaže drugim ljudima, a kroz život ide verujući u izreku „Čini dobro, pa će ti se dobro vratiti“. Voditeljski posao joj prija, a često je kao voditeljka kvizova i igara na sreću znala da dobija poklone i pisma u kojima joj se ljudi zahvaljuju što im je donela sreću.

 

Aleksandra je u jednom intervjuu izjavila da je oduvek želela veliku porodicu i da ima ćerku, a san joj se ostvario u februaru 2019. godine kada je rodila devojčicu kojoj su dali ime Emilija.

 

Lepa Aleksandra uživa u bogatstvu i ljubavi
Lepa Aleksandra uživa u bogatstvu i ljubavi foto: M.M./ATAImages


Početak karijere obeležila joj je saradnja sa Mašanom Lekićem s kojim je sarađivala tokom snimanja emisije „900 sekundi“. Od starijih kolega sakupljala je veštine i znanja koje je primenjivala i na svom primeru.

 

U jednom intervjuu kazala je da je bila presrećna kada je saznala da će ubuduće voditi vremensku prognozu u „Jutarnjem programu“. Tada je postala prepoznatljiva širem krugu gledalaca, a prema pisanju medija ona je danas jedna od najbogatijih voditeljki u Srbiji.

 

Bonus video:

 

Kako Anastasija navija za svog supruga pogledajte u videu



 

makonda-tracker