Miodrag Radonjić izveo suprugu i sina iz porodilišta: Glumac častio muzičare ispred bolnice i imao NEOBIČAN ZAHTEV

0

Ponosni tata nije štedeo novac za muziku, a njegova molba neke je iznenadila, neke nasmejala 

foto: Instagram / milicamikic_
foto: Instagram / milicamikic_

Glumac Miodrag Radonjić nedavno se po drugi put ostvario u ulozi oca. Njegova supruga Milica Mikić sa bebom je danas otpuštena iz bolnice, a ponosni tata je došao po njih kako bi ih odveo kući.

 

Tom prilikom su ga, kao i mnoge druge tate, sačekali ispred porodilišta muzičari koji su zasvirali, a on je tada uradio nešto što je mnoge iznenadilo.

 

Izvadio je novac iz novčanika, dao im ga, a onda ih zamolio da ne sviraju. I dok se drugi vesele uz muziku čini se da glumcu ovo baš i ne prija. Da li zato što ne voli taj vid veselja ili što ne želi da uplaši muzikom bebu nije poznato, ali muzičari su mu uslišili molbu.

 

 

Nakon što su izašli iz bolnice Miodrag i Milica su sa bebom seli u džipa i odvezli su se kući. Tamo ih već čeka prvi sin Sava, pa nisu želeli da gube vreme, već su odmah pohitali put kuće. 

 

Drugi sin kojeg su dobili pre nekoliko dana će se zvati Teodor. 

 

Da podsetimo, Milica i Miodrag su već nekoliko godina u skladnoj vezi, a glumac za svoju suprugu ima samo reči o kojih se topi srce. On često zna da kaže da je Milica njegova Monika Beluči što samo govori u prilog činjenici koliko je voli i ceni zbog svih osobina koje je krase. 

 

Bonus video:

Kako su Miodrag i Milica izgledali na jednoj od premijera pogledajte u videu 

 

makonda-tracker