čestitamo

Miodrag Radonjić postao TATA po drugi put: U porodicu poznatog glumca stigla prinova, poznato i kog je POLA BEBA

0

Lepa Milica, supruga našeg poznatog glumca, danas je postala mama po drugi put 

MIODRAG RADONJIĆ POSTAO TATA PO DRUGI PUT
MIODRAG RADONJIĆ POSTAO TATA PO DRUGI PUT foto: Zorana Jevtić

Glumac Miodrag Radonjić i njegova supruga Milica Mikić danas su postali roditelji još jednog dečaka. Oni imaju već jednog sina koji je na svet došao 2020. godine.

 

Sada će porodica biti bogatija za još jednog muškog člana porodice, a Milicu čeka oporavak i uživanje u onom najlepšem, majčinstvu.

 

I dok Miodrag provodi vreme kod kuće sa sinom Savom, ona se oporavlja nakon porođaja u jednoj beogradskoj bolnici. 

Ponosni roditelji se nisu oglašavali, ali kako saznaje Kurir od izvora bliskih paru oni su već izabrali ime - Teodor. Ovo ime potiče od grčke reči "theos" što znači "bog" i "doron" što znači "dar", pa se se ovo prelepo ime može prevesti kao "Božji dar" ili "dar od Boga".

 

Miodrag o supruzi nije često govorio u javnosti, a kada je to činio imao je samo reči hvale za nju. Jednom prilikom je otkrio i šta je to čime ga je osvojila, kao šta je to što kod nje najviše voli.

 

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže.

 

 

Milica je Miodragu najveća podrška ne samo u privatnom životu, već i u poslu. Ipak, kada smatra da nešto nije dobro uradio i te kako zna da mu uputi ozbiljnu kritiku. 

 

Uprkos tome Miodrag je veoma ponosan na svoju izabranici za koju u šali zna da kaže da je to njegova  Moniku Beluči.

 

Bonus video:

Miodrag Radonjić sa suprugom u javnosti 

 

makonda-tracker