(foto)

Kad vidite u kakvom je društvu ― ZAVIDEĆETE JOJ: Šta radi Jelisaveta Orašanin poslednjih nedelja u Rusiji bez Teodosića?

0

Jelisaveta Orašanin već nedeljama boravi u gradovima Rusije.

jelisaveta orašanin nedeljama boravi u rusiji
jelisaveta orašanin nedeljama boravi u rusijifoto: Instagram/jagodenamagli

Prelepa glumica Jelisaveta Orašanin već godinama je u braku s Milošem Teodosićem, s kojim se preselila u Bolonju, zbog njegovog posla, a maksimalno se posvetila deci i porodici. Njih dvoje dobili su u braku dvoje dece, Petru i Bogdana, a glumica je nedavno govorila o vantelesnoj oplodnji i tragičnom iskustvu koje je imala pre sreće koju je iskusila.

 

Iako su se odselili u Italiju,  redovno je dolazila u Beograd, a svoju karijeru nije stavila u drugi plan, ali posvetila se porodičnom životu i podržavanju supruga na njegovom profesionalnom putu.

 

Međutim, sada kad su im deca malo porasla, čini se da Jelisaveta ima malo više vremena da se posveti svojoj drugoj najvećoj ljubavi u životu: glumi! Iako to možda ne bi uradila dok su joj deca bila bebe, Jelisaveta je otputovala u Rusiju, i to u društvu kolega sa kojima glumi u popularnoj predstavi „Laž“, Tamarom Krcunović, Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem.

 

 

Jelisaveta je sa društvom fenomenalnih mladih kolega u avanturu otputovala zbog turneje koju imaju u brojnim ruskim gradovima, gde izvode pomenutu predstavu, ali i uživaju u putovanju.

 

 

Slobodno vreme koriste obilazeći ruske znamenitosti, smejući se i provodeći divno i kvalitetno vreme zajedno. Poznato je koliko se naši glumci drže zajedno, a ova četvorka je odličan primer za to kako iskoristiti poslovno vreme i za uživanje.

 

Tamara je čak u Novosibirsku dočekala i rođendan:

 

 

Samo neki od gradova koje obilaze su Sankt Peterburg, Jekaterinburg, Moskva...

 

 

Oni su poslednjih nedelja na ovoj turneji, a nema sumnje da Jelisaveta jedva čeka da se vrati Milošu, Petri i Bogdanu.

 

 

makonda-tracker