jedna drugoj su sve

Smršala je 50 kg i sinoć u Beogradu mamila uzdahe: Ana Kokić pokazala ROĐENU SESTRU, ona joj je najveća podrška u životu

0

Maja je 7 godina mlađa od Ane, njen je najbolji prijatelji i podrška u lepim i teškim vremenima 

ANA KOKIĆ POKAZALA ROĐENU SESTRU MAJU
ANA KOKIĆ POKAZALA ROĐENU SESTRU MAJU foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Ana Kokić sinoć je prisustvovala jednom prestoničkom događaju u društvu svoje sestre Maje, koju retko kad imamo prilike da vidimo u javnosti.

 

Iako nije javna ličnost, mediji su više puta pisali o njoj, a sve je iznenadila činjenica da je Maja vodila ozbiljnu bitku za zdravlje, ali i izgled kakav danas ima.

 

Ana ne voli mnogo o privatnom životu da govori u javnosti, ali se zna da je bila u braku sa Nikolom Rađenom, s kojim ima dve ćerke. Njih dvoje su se razveli, ali su ostali u korektnim odnosima.

 

 

Njoj je u trenutku razvoda velika podrška bila porodica, a naročito sestra, koja je bila tu za nju kada joj je bilo najteže. Ti teški dani čekali su i Maju, kada se borila sa viškom kilograma i kada je Ana bila njena moralna podrška.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Kako su mediji pisali, Maja je uspela da skine čak 50 kilograma viška, ne samo zbog fizičkog izgleda već i zbog zdravlja koje joj je tim viškom bilo ugroženo.

 

Ona nije krila svoju transformaciju već je podelila fotografiju koja bi bila podstrek svim drugim ženama koje razmišljaju o tome da ne mogu da smršaju.

 

MAJA KOKIĆ NEKAD I SAD
MAJA KOKIĆ NEKAD I SAD foto: Instagram / majakokic

 

Maja nije krila ni da taj uspeh dolazi nakon mnogo odricanja, ali da joj se život promenio na bolje od kad nije gojazna i da sad može da uživa u svim čarima života. 

 

Bonus video:

Izjava Ane Sević 

 

makonda-tracker