elegantno

U stilu Merilin Monro: Elegantna haljina Ane Kokić na koju nije ostala imuna ni — Milica Rađen

0

Ana Kokić se odavno razvela od Nikole Rađena, ali mnoge intrigira u kakvim je odnosima s njegovom suprugom Milicom Ristić.

pevačica ana kokić ponela je stajling kojim je oduševila i sadašnju suprugu svog bivšeg supruga, milicu ristić rađen
pevačica ana kokić ponela je stajling kojim je oduševila i sadašnju suprugu svog bivšeg supruga, milicu ristić rađenfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Ana Kokić odavno je stekla nadimak "Džepna Venera", u stilu Kajli Minog, a još u emisiji "Ja imam talenat" pokazala nam je da ne raspolaže samo sjajnim glasovnim mogućnostima, zgodnim telom i lepim licem, već i mogućnošću transformacije i odličnim plesnim sposobnostima. 

 

Bivša supruga nekadašnjeg vaterpoliste Nikole Rađena aktivna je na Instagramu, gde objavljuje svoje fotografije bilo s nastupa, bilo iz privatnog života, a ovog puta pokazala je jedan elegantan stajling koji joj perfektno stoji.

 

Međutim, malo više i od samog stajlinga, pažnju je privukao jedan neobičan detalj. 

 

 

Naime, Ana je objavila fotografiju na kojoj nosi crvenu usku haljinu od materijala sa šljokicama, idealnu za, recimo, novogodišnji doček, koja je istakla sve njene obline, vaja figuru i čini da podseća na fatalnu Merilin Monro Anina haljina je dugih rukava, ali sa spuštenim ramenima i izraženim dekolteom, a u predelu struka se našao detalj u vidu preklopa koji sakriva stomak i zato ga žene obožavaju.

 

 

Međutim, zanimljivo je da je Ana dobila "lajk" na ovoj fotografiji i od Milice Ristić Rađen, sadašnje supruge Nikole Rađena, Aninog bivšeg partnera.

 

milica rađen lajkovala je aninu sliku
milica rađen lajkovala je aninu slikufoto: Instagram Printscreen

 

Milica i Nikola dobili su nedavno sina, ali sa Anom je u dobrim odnosima, pa je i sam Rađen medijima nekoliko puta rekao kako se neretko njih dve zbog dece i čuju.

 

Ana je jednom prilikom rekla da o Milici ima lepo mišljenje.

 

— Milicu sam upoznala i mislim da je divna. U njen i Nikolin odnos ne bih zalazila, međutim, od izuzetne mi je važnosti kako se ona ophodi prema mojoj deci kada su zajedno — naglasila je Ana svojevremeno za Story.

 

Bonus video

Ana Kokić o svojoj karijeri:

 

 

makonda-tracker