TOTALNA TRANSFORMACIJA

7 godina je mlađa od poznate pevačice, uspela je da smrša više od 50 kg: Pogledajte kako izgleda rođena sestra Ane Kokić

0

Iako je veoma popularna Ana Kokić o svojoj porodici retko govori u javnosti 

foto: Instagram / anakokicmusic
foto: Instagram / anakokicmusic

Lepa pevačica Ana Kokić važi za jednu od najzgodnijih, ali i najprirodnijih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni. Uprkos činjenici da je veoma poznata, Ana se trudi da svoju privatni život drži daleko do očiju javnosti

 

Iako ništa ne krije, retko ko zna pojedine činjenice o životu lepe pevačice.  Jedna od njih je i da Ana ima rođenu sestru koja je sedam godina mlađa od nje. 

 

 

Ona se zove Maja i ogromna je podrška bila Ani u onim lepim, ali i teškim trenucima u životu. Osim što joj je sestra, Ana je više puta govorila o tome da joj je Maja i najbolja drugarica. Njih dve veoma liče, a firgura i crte lica su im gotovo identične.

 

Promena je neverovatna, te je sada prava lepotica.

 

Maja je godinama muku mučila sa viškom kilograma, a onda je odlučila da taj začarani krug prekine i obračuna se sa njima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Kokic (@majakokic)

 

Ona je na svom Instagram profilu svojevremeno objavila fotografiju, na kojoj se jasno vidi njena transformacija, a ona je smršala čak pedeset kilograma.

 

Mnogi nisu mogli da veruju da je to stvarno ona, jer promena je bila zaista neverovatna. Maja je sada prava lepotica, a ne libi se i da to pokaže na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

 

 

 

makonda-tracker