čestitamooo

Ovako je Nikola Rađen proslavio rođenje sina: Vaterpolista podelio i kako je Ana Kokić reagovala na vesti o prinovi

0

Nikola Rađen je posle dveju devojčica, sada postao otac jednog dečaka. 

Nikoli Rađenu na proslavi prijatelji cepaju majicu
Nikoli Rađenu na proslavi prijatelji cepaju majicu foto: Damir Dervišagić

Bivši vaterpolista Nikola Rađen juče je postao otac po treći put, nakon što se njegova supruga Milica Ristić porodila i na svet donela dečaka. Mališan je dobio ime Aleksej, a sportisti je ovo prvi sin, pošto je prethodno imao dve ćerke iz ljubavi sa pevačicom Anom Kokić.

 

Njegova supruga Milica se porodila carskim rezom i oseća se dobro, isto kao i prinova. Nikola je nakon Miličinog porođaja bio presrećan i napravio je veliko slavlje u jednom lokalu.

 

- Hvala puno na čestitkama. Postao sam otac po treći put nema lepšeg osećaja, važno je da su majka i beba super. Nekoliko dana će biti u bolnici i onda očekujem njihov dolazak kući - rekao je Rađen ekipi Kurira koja je bila na licu mesta sinoć.  

 

Nikola Rađen na proslavi
Nikola Rađen na proslavifoto: Damir Dervišagić

Kako mu je ovo prvi sin, posle dve ćerke, Nikola je rekao da če verovatno odgajanju muškog deteta pristupiti malo drugačije. 

 

 

- Sigurno će u nekim stvarima biti pristup drugačiji, vaspitanje je obavezno. Milica i ja ćemo se u tome potruditi. Mojim ćerkama je jako drago i veoma su uzbuđene i čekaju da ga vide - rekao je Rađen sa širokim osmehom. 

 

 

Dve ćerke, Teu i Ninu, slavni sportista je dobio u 11 godina dugom braku sa pevačicom Anom Kokić. Nikola je ovom prilikom otkrio i da mu je njegova bivša ljubav Ana čestitala na rođenju sina. To dokazuje da su bivši supružnici i dalje u dobrim odnosima. 

 

Nikola i Milica su se venčali prošle godine
Nikola i Milica su se venčali prošle godinefoto: Damir Dervišagić

NIkola je od decembra prošle godine u braku sa Milicom Ristić. I Milica se nakon porođaja oglasila na Instagramu i zahvalila svima. 

 

- Volela bih da mogu da pronađem reči kojima bih uspela da se zahvalim pre svega najboljem doktoru na svetu, celoj ekipi u porodilištu, babicama, sestrama, anesteziolozima... Hvala Vam za ovo prelepo iskustvo i hvala vam na trudu i podršci - napisla je Milica.

 

 

makonda-tracker