paparaci fotkaju

Lepo stilizovana & PRAVA tinejdžerka: Ćerka Toma Kruza uslikana u noćnoj šetnji Njujorkom (FOTO)

1

Suri Kruz (17), ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, uslikana je u kasnoj, noćnoj šetnji u Njujorku.

Suri Kruz u noćnoj šetnji Njujorkom
Suri Kruz u noćnoj šetnji Njujorkomfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Suri Kruz danas izgleda kao prava tinejdžerka. Kad su je paparaci uslikali, na sebi je imala cvetnu šarenu suknju i dugu teksas jaknu sa velikom belom kragnom. 

 

Baš u tinejdžerskom duhu ona nosi ogromnu crnu torbu preko ramena dok joj je frizura sasvim svedeno pokupljena u punđu, dok joj šiške pušteno padaju i uokviruju lice.

 

Na sebi je imala i providne crne hulahopke i jednostavne cipele na pertlanje. U rukama drži telefon u  koji sve vreme gleda i smeši se.

 

Kejti Holms, bivša supruga Toma Kruza
Kejti Holms, bivša supruga Toma Kruzafoto: EPA / CLEMENS BILAN

Suri očigledno podseća likom na svoje roditelje - majku Kejti Holms i oca Toma Kruza.

 

Tom Kruz ćerku nije video 10 godina

 

Par je bio u braku šest godina nakon što su se venčali na sajentološkoj ceremoniji u Italiji 2006. Međutim, kako je brak odmicao, izvori bliski Kejti sugerisali su da se ona osećala sve više zastrašena crkvom, u kojoj je Tom i danas moćna figura.

Prema izveštaju Fox News-a iz 2016. godine, Kruz je izgubio kontakt sa Suri kada je imala sedam godina.

 

U junu 2017, isplivala je informacija da je Kruz odbio da se sastane sa Suri na Dan očeva iako je bio udaljen samo 35 kilometara.

 

Navodno je Tom dobio dozvolu od suda da Suri može videti deset dana u mesecu, ali je sam odlučio da tu mogućnost ne iskoristi.

 

Danas  ni majka ni ćerka nemaju kontakt sa Tomom Kruzom.
Danas ni majka ni ćerka nemaju kontakt sa Tomom Kruzom.foto: EPA-EFE/BIANCA DE MARCHI

Mnogi tvrde da se Kejti Holms obavezala na čuvanje tajne dok je bila članica sajentološke crkve, koja svojim kultom potresa.

 

Vrlo je diskretna, sve drži u tajnosti i nije rekla ništa loše o sajentologiji, od koje je pobegla nakon rastanka sa Tomom Kruzom. Mnogi smatraju da je ovo njeno obavezivanje na tišinu razlog zbog kojeg je zadržala starateljstvo nad Suri.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima. 

 

Bonus video

Kako danas izgleda Kežmanova ćerka?

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker