istina?

Fotografija u domu kraljice Elizabete koju do sada NIKO nije video: Napokon otkrila koga više voli - Kejt ili Megan? (FOTO)

0

Već preko 60 godina kraljica Elizabeta verna je torbicama britanskog brenda "Launer", od kojih se nikad u javnosti ne odvaja. I to s razlogom, budući da joj one služe za signaliziranje pomoćnicima, ali i preko njih šalje jasne poruke bez ijedne izgovorene reči.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nedavno se susrela s australijskim političarom Džordžom Beandisom, a torbica koju je odložila na obližnju fotelju, bila ujedno i nedvosmislena poruka njenom osoblju.

 

Pri susretu kraljice Elizabete i novog australijskog visokog poverenika za Veliku Britaniju Džordža Brendisa, mnogi su primetili na kraljičinom stolu okvir s fotografijom na kojoj su Megan Markl i njen omiljeni unuk,princ Hari, a ta profesionalno snimljena fotografija nikad do sada nije ugledala svetlo dana.

 

foto: Profimedia

 

Dobro upućenima u kraljevske protokole i pravila, nije promakao još jedan detalj - kraljičina torba odložena na obližnju fotelju. Jasna je, naime poruka koju je tim potezom poslala kraljica, ali srećom ide u prilog njenom gostu.

 

foto: Profimedia

 

 

 

Torba odložena na fotelji jasan je signal njenom osoblju da je kraljica izuzetno zadovoljna susretom i da namerava da ga produži.

 

Kraljičini signali s torbicom

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker