gledaj majku biraj sina

Majka i on - MA PRESLIKANI: Slavena Došlo jednom fotografijom objasnio ko je osoba od koje je nasledio lepotu i šarm

2

Slaven je iznenadio sve svojim glumačkim umećem, ali mnoge dame uzdišu kada vide njegove izazovne fotografije na društvenim mrežama

SLAVEN DOŠLO POKAZAO MAJKU, KAO PRESLIKANI SU
SLAVEN DOŠLO POKAZAO MAJKU, KAO PRESLIKANI SU foto: Instagram / slavendoslo

Glumac Slaven Došlo se proslavio s nekoliko velikih uloga u domaćim filmovima i serijama.

 

Prve glumačke korake naspravio je u ostvarenjima Panama, Pored mene, Vlažnost i Biser Bojane, a čini se da je publici naročito postao drag nakon uloge u seriji Vojna akademija.

 

Budući da Slaven ima pomalo neobično prezime, mnogi su nagađali odakle je zapravo mlađani glumac. U medijima su se brzo pojavile informacije da je Slaven rođen u Somboru, gde gde je stekao osnovno obrazovanje, a potom je upisao Akademiju umetnosti u Beogradu.

 

Glumu je završio u klasi glumice Mirjane Karanović za koju je često znao da kaže da je bila ključna figura u njegovom profesionalnom životu, jer mu je pomogla da stekne hrabrost i da je iz njega izvukla ono najbolje, što je on posle i pokazao na sceni.

 

Prve glumačke korake je napravio u somborskom pozorištu, a prvu zapaženiju u TV−seriji Urgentni centar, gde je igrao Žarka. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slaven Došlo (@slavendoslo)

 

Iako veoma popularan Slaven retko kada u javnosti govori o privatnom životu, ali povremeno podeli neke fotografije iz privatnog života na društvenim mrežama.

 

Upravo zahvaljujući njima imamo priliku da zavirimo u njegov život, a jednom je pokazao i svoju majku, koja mu je velika podrška u životu.

 

Slaven Došlo
foto: Instagram / slavendoslo

 

Nakon što smo je videli jasno je postalo da je Slaven na nju nasledio lepe, mile, crte lica, a radom na sebi postigao je to da mnoge mlade devojke danas uzdišu za njim.

 

Slaven je veliki ljubitelj zdravog života i sporta, pa ne iznenađuje što mu je telo kao izvajano. U sportu pronalazi mir i on mu predstavlja izduvni ventil. 

 

Bonus video:

Zašto je Biković bio izbačen iz serije?

 

makonda-tracker