fotografije govore sve

Nikada u javnosti ne ističe da su u srodstvu: Znate li koja SVETSKI POZNATA KREATORKA je bliska rođaka Ive Ilinčić?

0

Iako su u srodstvu glumica i kreatorka retko kada o tome govore u javnosti 

IVA IMA VEOMA POZNATU ROĐAKU
IVA IMA VEOMA POZNATU ROĐAKU foto: Stefan Stojanović

Glumica Iva Ilinčić dugo je bila u centru pažnje medija zbog sudskog procesa koji je pokrenut nakon što je svog učitelja Miku Aleksića optužila za sekusalno uznemiravanje. 

 

Tada su naišli teški dani, koji nisu bili laki kako za Ivu, tako i za njenu porodicu. Iako veoma popularna i perspektivna Iva se retko kada u javnosti pojavljuje ako zaista nema šta da kaže.

 

Tako se o njenom životu malo toga zna, a jedna od činjenica koja je iznenadila mnoge jeste to da je ona bliska rođaka čuvene modne kreatorke Roksande Ilinčić.

 

 

Iva je do sada nekoliko puta objavljivala fotografije na Instagram storiju sa Roksandom i ostalim članovima njihovih porodica, pa je tako javnost saznala da njihovo isto prezime zapravo nije slučajnost, već da su u rodbinskim vezama. 

 

Roksanda je godinama vredno radila i izgradila ime koje je danas poznato širom Evrope. Njene kreacije s oduševljenjem nosi princeza od Velsa, Kejt Midlton, a na spisku su i Šarliz Teron, Mišel Obamua, Kejt Blančet i druge svetske zvezde.

 

IVA I ROKSANDA SU BLISKE ROĐAKE
IVA I ROKSANDA SU BLISKE ROĐAKE foto: Instagram

 

Iva i Roksanda su u odličnim odnosima i svaku priliku koriste da se okupe, a Iva obožava modele koje je kreirala njena rođana, pa ne čudi što je uvek dobro stilizovana. 

 

Bonus video:

Poznata kreatorka otkrila kako uvek izgleda kao milion dolara

 

makonda-tracker