podržala glumice

"ZAMOLILA BIH LJUDE PRESTANU DA TEPAJU MONSTRUMU!" Katarina Živković besna zbog slučaja koji je digao region na noge

3

Folk pevačica Katarina Živković zgrožena je slučajem učitelja glume Miroslava Aleksića, kojeg su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić prijavile za silovanje, odnosno, seksualno zlostavljanje.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Živković je glumicama koje su prijavile Aleksića za silovanje i polno uznemiravanje dala punu podršku i iznela sumnju da je Mika otvorio školu zarad bludnih radnji u njoj.

 

— Verujem u naše pravosuđe i očekujem da taj čovek dobije doživotnu robiju! Ta njegova “škola pakla” je napravljena da bi on imao gde da maltretira decu. Vidite da je čovek pažljivo usavršio čitav sistem zlostavljanja — rekla je Katarina i istakla da je on zloupotrebio poverenje dece koju je podučavao.

 


— Te devojke su odrastala uz njega i gledale kao Boga, a on ih je iskoristio. Bio im je autoritet, pa nisu smele nikome ne pričaju šta preživljavaju u školi. Možda nisu bile ni svesne šta ima se dešava, jer kada nekoga idealizujemo, uvek pronalazimo opravdanje za njegove postupke.Tek kada su sazrele shvatile su da su bile zloupotrebljene.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Mnogi na društvenim mrežama pitaju se zašto su devojke toliko dugo čekale da ga prijave za nasilje, a pevačica na to kaže:

 

— Ko god postavi to pitanje ne poznaje psihologiju manipulatora. Aleksić je perfidno sklonio roditelje iz škole da bi mogao da uzme decu pod svoje. Devojke su gledale učitelja kao božanstvo i nisu verovale da može da ih povredi.

 

Katarina Živković smatra da u javnosti Aleksića ne treba oslovljavati nadimkom.

 

 Zamolila bi ljude da prestanu da tepaju tom monstrumu. Nije on nikakav “Mika”, ima svoje ime i prezime. Isto tako se iznerviram kada za Ninoslava Jovanovića čujem "Malčanski berberin". To mi zvuči kao ime iz nekog romana, a govorimo o silovatelju.

 

 

makonda-tracker