retkost

Izgleda da uskoro stiže SNAJKA: Sin Dragane Mirković otkrio da IMA DEVOJKU, pa podelio njihovu zajedničku fotografiju

1

Pevačica je ponosna na svog sina, a ovo je retka prilika kada je on nešto otkrio o svom privatnom životu u javnosti 

foto: Nikola Anđić
foto: Nikola Anđić

Pevačica Dragana Mirković danas je proslavila svoj 56. rođendan. Među brojnim čestitkama koje su stigle danas Draganu su najviše obradovale one koje su joj uputili njeni najmiliji, sin Marko i ćerka Manuela. 

 

- Srećan rođendan najboljoj majci na svetu - napisao je Marko Bijelić uz prelepu fotografiju njega i majke koju je podelio na Instagramu.

 

To je bila prilika da ga ponovo vidimo u javnosti, a ono što su svi primetili je to da je izrastao u prelepog mladića koji veoma vodi računa o svom izgledu. 

 

On je često bio tema pisanja medija i svi su željno isčekivali da čuju da li postoji devojka koja je uspela da ukrade srce mlađanog Marka, ali sve do danas nisu dobili odgovor na to pitanje. 

 

Ipak, danas se jednoj od pratiteljki to pošlo za rukom. Marko je odgovarao na pitanja koja su mu pratioci uputili. Među njima se našlo i pitanje da li ima devojku, na koje je dobila odgovor u vidu fotografije na kojoj Marko u svojoj ruci drži lepu žensku ruku sa dugim negovanim noktima.

 

MARKO BIJELIĆ IMA DEVOJKU
MARKO BIJELIĆ IMA DEVOJKU foto: Instagram / marko.vnm

 

Ovaj odgovor verovatno je razočarao mnoge devojke koje Marka prate i imaju simpatije prema njemu, ali budući da je on veoma mlad to još uvek ne mora mnogo da znači. 

 

Da li će Dragana uskoro dobiti snajku ostaje nam da vidimo, ali budući da je ovo prvi put da Marko uopšte daje odgovor na pitanje o svom ljubavnom životu može se smatrati da je ovo za njega važna osoba s kojom bi možda poželeo da provede što više vremena. 

 

Bonus video:

Karleuša o Dragani Mirković

 

makonda-tracker