čista sreća

Raskoš, ponos i BESKRAJNA LJUBAV: Dragana Mirković i Toni Bijelić podelili jednu od najvažnijih vesti u životu

2

Pevačica je uvek isticala da su njena deca njen najveći ponos, a sada je podelila još jedno dostignuće njene ćerke

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Dragana Mirković poznata je po tome što svoj privatni život, a naročito pojedinosti o svojoj porodici, čuva daleko od budnog oka javnosti.


Tako se o njenom Marku i Manueli, njenim potomcima, ne zna previše, ali u poslednje vreme pevačica i njen suprug Toni Bijelić s vremena na vreme podele neki zanimljiv detalj o njihovom porodičnom životu.


Kako je sada par ponosno podelio, njihova mezimica Manuela diplomirala je, a roditelji su joj tim povodom priredili manje intimno slavlje.

 

Najpre se oglasio Draganin suprug, koji je uz fotografiju za koju je pozirao sa ćerkom napisao:


Tatina lutka.

 

Ćerka Dragane Mirković, Manuela Bijelić
foto: Instagram

Potom je lepe vesti podelila i slavna folk zvezda, koja je na Instagramu objavila ćerkinu fotografiju i tortu na kojoj piše "Čestitamo, Manuela".

 

Ćerka Dragane Mirković, Manuela Bijelić
foto: Instagram

Dekoracija je, inače, bila u skladu s prilikom, pa su na sve strane bile diplomske kape, priladan dekorativni baner i Manuelin portret. Par je slavlje organizovao u svom dvorcu Ebenfurt, nadomak Beča, koji je godinama u vlasništvu para Mirković-Bijelić.

 

Ovo, inače, nije prvo veliko slavlje u njihovom domu u poslednje vreme: Manuela je nedavno proslavila 20. rođendan, kada su se Dragana i Toni, tkaođe, svojski potrudili da svaki delalj bude savršen... Sve je bilo dekorisano cvećem i zlatno belim tonovima, a pevačica je deo atmosfere prikazala na Instagramu.

 

1 / 3 Foto: Instagram/printscreen

 

 

 

 

makonda-tracker