uvek stilizovana

ZIMSKI stil za desetku! Dubravka Đedović Handanović pokazala idealnu februarsku modnu caku na koncertu Dragane Mirković

1

Ministarka Dubravka Đedović Handanović, u društvu supruga Damira, ispunila je modni domaći zadatak na koncertu Dragane Mirković.

Damir i Dubravka Đedović Handanović ispred Arene
Damir i Dubravka Đedović Handanović ispred Arenefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Koncert Dragane Mirković u Beogradu okupio je veliki broj njenih poštovalaca i kolega sa estrade. Njena najveća podrška, kao i uvek, jeste njena porodica, suprug Toni Bijelić i deca Marko i Manuela, koji se retko pojavljuju u javnosti

 

Od njenih kolega pojavili su se Branka Sovrlić, Goga Sekulić, Husein Alijević Husa sa suprugom, Željko Šašić, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Milica Pavlović, a kao podrška stigla je i Draganina koleginica i prijateljica Jelena Karleuša.

 

Među poznatima na koncertu našao se i poznat bračni par, Damir Handanović i ministarka Dubravka Đedović Handanović.

 

Kao što to obično bude slučaj kada je ona u pitanju, Dubravka Đedović Handanović pokazala je elegantan i odmeren stil s ukusom. Za ovaj koncert obukla je klasičnu i istovremeno veoma efektnu modnu kombinaciju: belu košulju i mini-suknju. Košulja i mini-suknja sa čizmama svake zime su proverena modna kombinacija, a Dubravka ih je uklopila sa čizmama koje dopiru malo ispod kolena.

 

Preko ovog autfita ponela je bež kaputić u kom smo mogli da je vidimo u više prilike do sada.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Inače, njen suprug Damir je novinarima ispričao da će "sa porodicom" uživati na Draganinom koncertu.

 

Dragana Mirković je jedna od naših najvećih zvezda, žena koja očekivano puni više Arena. Ja nju i privatno poznajem. Uživaću sa porodicom na ovom koncertu — ispričao je Damir Handanović okupljenim foto-reporterima.

 

Na pitanje koja pesma mu je najdraža, Handanović je odgovorio: — Milo moje, što te nema!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Koncert Dragane Mirković u Areni

 

makonda-tracker