retko ko zna

Njena borba je potresla ceo Balkan: Unuka Nade Obrić je poznata glumica koju dobro znate

2

Pevačica dugo o tome nije govorila, a onda je u jednoj emisiji podelila istinu koja je sve iznenadila 

MILENU RADULOVIĆ NADA OBRIĆ POSMATRA KAO SVOJU UNUKU
MILENU RADULOVIĆ NADA OBRIĆ POSMATRA KAO SVOJU UNUKU foto: Damir Dervišagić

Pevačica Nada Obrić često je bila tema pisanja medija ne samo zbog svog vokala, koji je prema mišljnju mnogih jedan od najboljih koje Srbija ima. Osim muzike, njen privatni život često je intrigirao javnost, ali ona nikada nije želela da previše otkriva.

 

Tako je samo malom broju ljudi bila poznata činjenica da je unuka Nade Obrić naša poznata glumica. Ona je već godinama jedna od najčešće pominjanih žena javne scene, ne samo zbog glumačkog dar, već i zbog njene pravne bitke protiv Miroslava Aleksića, profesora glume kog je optužila za silovanje.

Nada je gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom otkrila da je glumica njena unuka, na koju je veoma ponosna i uz koju je bila od prvog dana kada je odlučila da u javnosti progovori o stvarima koje je, kako tvrdi, doživela u Mikonoj školi glume.

 

- Mama Saška je odrasla sa mnom, živela je kod mene dok si nije udala. Bila sam tu kada se Milena rodila i mogu se samo ponositi njom što je to iznela, da se stane na put tome. To je strašno i teško se podnelo. Kuća u kojoj je Milena odrasla je sjajna porodica. Majka joj je odrastala uz mene, a tata joj je odrastao u sjajnoj porodici. To što je progovorila je dokaz samo koliko je teško to nositi sam sa sobom, teško je izgovoriti uopšte. Roditelji su je držali kao kap vode na dlanu, svuda su je vozili i dovozili, a to joj se desilo u godinama kad joj se nažalost desilo i to je strašno. Samim time što je to izašlo iz nje, ona će se rasteretiti. Sigurna sam kao i uvek da će sve na kraju biti dobro, proći će i taj bol - rekla je Nada.

NADA MILENU POSMATRA KAO SVOJU UNUKU
NADA MILENU POSMATRA KAO SVOJU UNUKUfoto: Sonja Spasić

 

Nada Obrić je poznata kao veliki borac. U javnosti je često pričala o svojoj borbi sa rakom koji je pobedila čak tri puta.

 

- Imala sam 3 karcinoma na 3 različita mesta i pobedila sam zahvaljujući porodici koja je bila uz mene. Svaki sekund sam grabila da se dignem, oni mi masu stvari nisu govorili da bi meni bilo lakše i zajedno smo sve prevazišli. Sada šetam svaki dan, borim se i osećam se bolje zbog toga - rekla je pevačica.

 

NADA JE MILENI BILA VELIKA PODRŠKA
NADA JE MILENI BILA VELIKA PODRŠKA foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Za nju predaja nikada nije bila opcija, već je uvek bila spremna da se bori. Tu osobinu prenela je i na svoju decu,  ćerku Itanu i sina Sašu, koje je dobila u braku sa Acom Ivanovićem.

 

Nada i Aca su se razišli posle 15 godina braka, ali je ona ostala u odličnim odnosima i sa njegovom decom iz prvog braka, ćerkama Majom i Saškom. Toliko su bliski da Nada njihovu decu smatra svojim unucima, a među njima je i glumica Milena Radulović.

 

Bonus video:

Detalji suđenja Milene Radulović i Mike Aleksića 

 

makonda-tracker