"NIŠTA neće moći da popuni prazninu"

Supruga, sin i ćerka hrabro su izdržali – i IMAJU KIME DA SE PONOSE: Održana bolna komemoracija Dejanu Milojeviću

0

U Skupštini grada Beograda održana je komemoracija Dejanu Milojeviću, na kojoj su se najbliži pozdravili od slavnog sportiste i pričali o njegovoj karijeri i životu

Održana komemoracija Dejanu Milojeviću u Skupštini grada Beograda
Održana komemoracija Dejanu Milojeviću u Skupštini grada Beogradafoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Sahrana čuvenog košarkaša i košarkaškog trenera Dejana Milojevića, koji je preminuo 17 januara u Americi, održaće se u ponedeljak, a pre nje je organizovana komemoracija.


Čuveni košarkaš "Parizana" Dejan Milojević preminuo je iznenada, nakon srčanog udara, u Solt Lejk Sitiju, uoči NBA utakmice između Jute i Golden Stejta, za koji je radio kao jedan od trenera.


Sahrana čuvenog sportiste trebalo bi da se održi u ponedeljak, 12. februara, na Novom bežanijskom groblju u Beogradu, a danas je organizovana komemoracija u Milojevićevu čast.

Komemoraciji je prisustvovala porodica slavnog sportiste, supruga Nataša Milojević s decom, kao i Svetislav Pešić, Božidar Maljković, Dejan Bodiroga, Ostoja Mijailović, Duško Vujošević, Aleksandar Džikić, Milenko Tepić, Dejan Tomašević, Vule Avdalović, Veselin Petrović, Miroslav Berić, Mlađan Šilobad, Milenko Topić, Vlade Đurović, Igor Rakočević, Novica Veličković...

 

Pogledajte fotografije.

1 / 13 Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages


Na njenom početku pušten je snimak u kom je opisana bogata karijera Dejana Milojevića, koji je kao igrač nastupao za FMP, Parizan, Budućnost, Valensiju, Galatasaraj... Od njega se u ime Košarkaškog saveza Srbije oprostio predsednik ove organizacije i nekadašnji košarkaški as Predrag Saša Danilović, a ispred Ministarstva sporta tu je bio državni sekretar i bivši sportista Marko Kešelj.


Jedan od najemotivnijih govora održao je menadžer MIodrag Miško Ražnatović.

 

Komemoracija Dejanu Milojeviću
Komemoracija Dejanu Milojevićufoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Način na koji su se klubovi, Evroliga i NBA liga oprostili dokazuje kolika je njegova veličina. To ne može da uteši njegovu porodicu, ali to je jasan pokazatelj ugleda koji je imao, a vodi se poštenjem, dobrotom, fer-plejom i predanim radom. Ništa neće moći da popuni prazninu posle njegovog odlaska. Negde sam bio savršen par sa njim, on koji je uvek nasmejan i ja koji se nikada ne smejem. Osećam se da sam izgubio partnera, proći će dosta vremena dok se osmeh ne vrati na moje lice. Hvala za sve što si uradio za Megu, daću sve od sebe da se tvoje lice ne zaboravi. Tvoj lik i rad će biti vodilja. Počivaj u miru Dejane, zbogom, prijatelju – istakao je s bolom u glasu Ražnatović.

 

*  Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO

Komemoracija Dejanu Milojeviću

 

makonda-tracker