do poslednjeg daha

Dejan Milojević i njegova supruga upoznali su se na neobičan način: Divna ljubavna priča s tragičnim krajem

0

Legendarni košarkaš i trener ostavio je iza sebe suprugu Natašu i dvoje dece, koji su u suzama ispratili oproštaj njegovog poslednjeg kluba od Milojevića

Dejan Milojević godinama je bio srećno oženjen
Dejan Milojević godinama je bio srećno oženjenfoto: Ivica Veselinov/ATAImages

Proslavljeni srpski košarkaš i košarkaški trener Dejan Milojević premiinuo je prošle nedelje iznenada u 47. godini.


Slavni sportista, čiju je karijeru obeležio KK Partizan i igrao je u više zemalja i liga, umro je u Americi, gde je u poslednje vreme radio u Golden stejt voriorsima.


Njegov poslednji klub priredio je pred meč s Atlantom dirljiv oproštaj od Milojevića, a iza klupe sedeli su članovi njegove porodice. Bili su tu supruga Nataša, sin Nikola i ćerka Maša, koji su uz suze ispratili taktove himne Srbije i potresni govor trenera Stiva Kera.

Ko je supruga Dejana Milojevića?


Slavni srpski sportista godinama je bio u skladnom braku, a svojevremeno je u intervjuu ispričao da nikada nije zažalio zbog odluke da rano stupi u bračne vode.


Oženio sam se mlad sa samo 23 godine i nikad se nisam pokajao. To je jedna od boljih stvari koju sam uradio u životu. Moja supruga je zaslužna za uspeh u mojoj karijeri – objasnio je košarkaš.

 

Dejan Milojević
Dejan Milojevićfoto: Ivica Veselinov/ATAImages

Par se navodno upoznao na neuobičajen način, a spojio ih je – pas.


Dejanova majka je jedno vreme držala pomerance. Nije to ona radila zbog novca već iz ljubavi prema životinjama. Jednog dana u njihov dom je došla Nataša sa namerom da kupi psa. Tu u kući je upoznala Dejana, planula je ljubav, venčali su se i dobili decu. Taj pas je postao njihov kućni ljubimac koga su svi obožavali - rekao je prijatelj blizak porodici Milojević za Republiku.


On je dodao da je u pitanju bila velika ljubav.

 

Dejan Milojević godinama je bio srećno oženjen
Dejan Milojević godinama je bio srećno oženjenfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Dejan i Nataša su se mnogo voleli. Ona je nežna i osetljiva... Ovo je tragedija... Ne znam kako će ona sve preživeti – istakao je.

 

BONUS VIDEO

Aplauz za Dejana Milojevića

 

makonda-tracker