preslatko

"Nadmeni" glumac kog žene obožavaju je BRAT Anđele Jovanović: I on je bio na svadbi, a ima DIVNU LJUBAVNU PRIČU

0

Među lepšim polom važi za opasnog frajera, ali na njihovu žalost je srećno zaljubljen.

Petar Benčina i Dragan Mićanović
Petar Benčina i Dragan Mićanović foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovog vikenda sudbonosno da izgovorila je Anđela Jovanović, ćerka našeg proslavljenog glumačkog para, Dragana Jovanovića i Branke Pujić.

 

Lepa glumica je posle višegodišnje veze stala na "ludi kamen" sa svojim izabranikom, poznatim sportistom Mihailom Dudašem. 

 

Venčanje se odigralo u prirodi, na jednom salašu, a mlada je potpuno oduševila i izgledom i raspoloženjem.

 

Njena smela venčanica je bilo nešto što će se dugo pamtiti, ali je po nekima autfit u koji se presvukla tokom proslave još lepši. 

 

Na svabi je između ostalih, bio i njen brat - naš poznati glumac Petar Benčina.

 

Petar na svadbi svoje sestre Anđele Jovanović
Petar na svadbi svoje sestre Anđele Jovanović foto: Instagram / petarbencina

Petar, koji važi za dobrog frajera među dama, je na svabdu došao sa svojom suprugom, takođe glumicom Tamarom Dragičević.

 

Petar i Tamara važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni i oni imaju jednu divnu ljubavnu priču. 

 

No, u početku se nije baš sve činilo tako idilično. Naime, oni nisu od onih parova između kojih je sevnula ljubav na prvi pogled, već je priča tekla postepeno

 

- Pomislila sam kako je nadmen - pričala je ranije kroz osmeh Tamara o tome šta joj je prolazilo kroz glavu kada je prvi put videla Benčinu.

  

Kako je lepa glumica objasnila, počeo je da joj se sviđa tek kada je shvatila da se i ona njemu dopada.  

 

- Petar mi nije bio simpatija, dok nisam shvatila da sam ja njemu simpatija - rekla je Tamara u emisiji Balkanskom ulicom o njihovom početku veze. 

 

Tamara nije razmišljala o Petru kao o partneru u početku, ali je u jednom trenutku primetila da je često bio sa njenim društvom kad je ona tu,

 

- Bilo ga je odjednom „mnogo". Mi sa klase smo išli negde i onda je stalno sa nama on išao. Sedeo je pored mene, a kada sam osvestila da mu sviđam, shvatila sam da nije ni on loš - malo u zbilji, malo u šali priča glumica, 

Kako je rekla, ključni trenutak se desio nakon jednog zajedničkog letnjeg kastinga. Krenuli su zajedno kućama, a kako je bila nesnosna vrrućina, seli su na piće, pa posle nastavili da šetaju. 

 

- A ja sve vreme razmišljam zašto šetamo toliko. Zaista nije bilo nikakvo muvanje. Kod Brankovog mosta smo se rastali i već mi je bilo neprijatno što sam toliko šetala. Samo sam se mami poverila, a nisam ni znala da mi se sviđa. Ja sam se tad njemu svidela - seća se Tamara prvih leptirića u stomaku.

Nedugo nakon toga usledio je i prvi poljubac, a zatim veridba, svadba i deca.   

 

- Prvi put smo se poljubili na Novom Beogradu, a zaprosio me je na moru- priča Tamara. 

Prosidba se desila na hrvatskom primorju, kada je dok su plovili čamcem Petar iznenada izvadio prsten i pitao da se uda za njega. Venčali su se na intimnoj ceremoniji na Adi Bojani 2016. godine. 

 

Kao kruna ljubavi kasnije su na svet došla i njihova deca, njihovo najveće blago - Staša i Lazar.

 

 

makonda-tracker