kao preslikane

Udata je za uspešnog muškarca, kuma joj je Lidija Ocokoljić: Kako izgleda 12 godina starija sestra Ljubinke Klarić?

0

Iako fizički liče kao jaje jajetu Ljubinka i Mirjana žive potpuno drugačije živote 

SESTRA LJUBINKE KLARIĆ JE NJENA KOPIJA
SESTRA LJUBINKE KLARIĆ JE NJENA KOPIJA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naša poznata glumica Ljubinka Klarić često je u centru pažnje javnosti zbog interesantnih uloga, ali i zanimljivog privatnog živoga.

 

O njenoj ljubavi sa poznatim ambasadorom Srbije u Iraku se naširoko pisalo u medijima, ali retko ko zna da ona ima rođenu sestru, Mirjanu Smiljanić, koja vodi jedan potpuno drugačiji život.

 

Za njih dve mnogi kažu da fizički neodoljivo liče, ali ono što ih razlikuje jeste činjenica da njenu sestru nikada ne viđamo u javnosti. Ona živi daleko od medija i 12 godina je starija od sestre. 

 

 

Zaposlena je u domenu estetske hirurgije, piše Blic.

 

Njen suprug je poznati hirurg dr Dušan Smiljanić, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, koji vodi privatnu kliniku za estetsku hirurgiju. 

 

Upravo u njoj se godinama ulepšavaju brojne poznate ličnosti, a među njima i Ceca Ražnatović, kao i mnogi drugi. Ipak, ono što je takođe veoma interesantno jeste da je Mirjana je bila kuma na venčanju Cecine rođene sestre Lidije Ocokoljić., dok je Ljubinka Cecina kuma. 

 

 

Ljubinka je jednom prilikom izjavila da se i ona, zbog bliskih veza Mirjane i Lidije, okumila sa Cecom, i da čak iako se ne viđaju često neguju prisan i iskren odnos. 

 

Kada god su neki važni trenuci u pitanju Mirjana i Ljubinka se nađu na spisku zvanica.

 

Ljubinka i Mirjana su jedna drugoj veliki i podrška, a ako samo zavirite na Mirjanin Instagram nalog videćete da je ona opčinjena Ljubinkinim sinom Kostom i da ga voli kao da je njeno dete.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja​​​​​​​​​​​​​​ i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Ko je kuma Lune Đogani?

 

 

makonda-tracker