okupljaju se na porodičnim događajima

Njihovo kumstvo traje godinama, ali o tome ne pričaju: Da li ste znali kojoj POZNATOJ PEVAČICI je kuma Ljubinka Klarić?

0

Nju smo gledali u mnogim televizijskim projektima, ali ipak o njenom privatnom životu se ne zna toliko toga.

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Ljubinka Klarić je poznata publici po ulozi u serijama Moj rođak sa sela, Klan, Tate. Ona ima sina Kostu, a nedavno je govorila o roditeljstvu i vaspitanju, što je privuklo mnogo pažnje.

 

- Kostu sam dobila kada sam imala 31 godinu. Nikad pored njega nisam želela još jedno dete. Ne znam da li će ovo da zvuči loše, ali nisam ljubitelj dece. Nisam majčinski ni porodičan tip žene. Oduvek me je frustriralo stvaranje porodice, kuvanje, da podižem decu i budem u raznim Vajber grupama sa roditeljima. Kosta je moj dragulj i sasvim mi je dovoljan. Ne znam da li bih pored njega mogla da volim drugo dete kao što volim njega. Bio je zahtevan kao beba i osećala sam se kao da sam rodila tri sina, a ne jednog. Ipak, smatram da sam dobra majka. Često majke koje nisu majčinski tip, poput mene, budu mnogo bolji roditelj od žena koje to jesu - rekla je ona tada.

Glumica ima i rođenu sestru Mirjanu, koja je po zanimanju plastični hirurg, a zanimljivo je i kumstvo koje ih veže za regionalnu pevačku zvezdu. Naime, Mirjana je venčana kuma Cecinoj sestri Lidiji Ocokoljić.

 

- Naše kumstvo traje 15 godina. Moja rođena sestra venčala je Cecinu rođenu sestru i tako smo i mi postale kume. Kontakte održavamo onoliko koliko nam obaveze dozvoljavaju, ali se svi trudimo da se okupimo na važnim porodičnim događajima - rekla je Ljubinka za Kurir.

 

Lidija Ocokoljić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Mirjana sa svojim suprugom ima i privatnu kliniku, koju je posećivala i Ceca.

 

 

makonda-tracker