stižeee

Konačno će joj se ostvariti NAJVEĆI SAN: Sofija Riči podelila VESTI koje je čine NAJSREĆNIJOM ŽENOM na planeti

0

Manekenka je nedavno potvrdila da ona i Eliot Grejndž čekaju bebu.

TRUDNA SOFIJA RIČI
TRUDNA SOFIJA RIČIfoto: Instagram / sofiarichiegrainge

Model i manekenka Sofija Riči je otkrila za čuveni modni magazin Vog da ona i njen suprug Eliot Grejndž čekaju bebu. Takođe, rekla je da je u pitanju devojčica, a nedavno se pojavila na crvenom tepihu i ponosno pokazala trudnički stomak.

 

Sofija je blistala u prelepom crnom odelu sa golim ramenima, koje je istaklo njene obline i učinilo da u potpunosti zablista na zabavi Varner Music Group pre dodele Gremi nagrada 2024.

 

Influenserka je u četvrtak uveče prošetala crvenim tepihom zajedno sa svojim mužem i budućim ocem, Eliotom Grejndžom, u Los Anđelesu, u Kalifornija.

 

 

Ona je ostala verna svom klasičnom stilu i nosila je crnu bluzu sa otvorenim ramenima kompanije Attersee (1.095 dolara), koju je otkopčala pri dnu, pa se mogao videti njen preslatki stomačić.

 

Uz ovu bluzu ponela je crne pantalone i dodao je crne štikle, a kosu je skupila u elegantan rep sa loknama na krajevima.

 

Ćerka Lajonela Ričija upotpunila je svoj izgled krupnim kvadratnim crnim i zlatnim minđušama, crnom Hermes Kelli torbicom i srebrnim nakitom – uključujući, naravno, njen verenički prsten od 300.000 dolara od smaragda.

 

Manekenka je podelila vest u intervjuu i fotografisanju za Vog 25. januara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

- Naša srca su ispunjena s toliko ljubavi! Zahvalni smo za svu vašu podršku! Jedva čekam sledeće poglavlje života - napisala je Riči u to vreme na jednoj od fotografija na Instagramu.

 

Riči je takođe otkrila da je u šestom mesecu trudnoće i da čeka devojčicu.

 

- Oboje smo zaista mislili da je to dečak, tako da je to bio pravi šok - rekla je ona za Vogue. Moj životni san je da imam ćerku, a Eliot je takođe veoma uzbuđen zbog dolaska ćerke na svet.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video:

Gde je rođena Sanja Kužet?

 

makonda-tracker