16 godina razlike im nije smetalo

VIŠE NIJE MOGLA DA TOLERIŠE NJEGOVU BLISKOST S BIVŠOM: Nakon tri godine, pukla ljubav koju su mnogi osuđivali

0

Manekenka Sofija Riči (21) i Skot Disik (37), bivši vanbračni partner Kortni Kardašijan, stavili su tačku na svoju ljubav nakon tri godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Učesnik rijalitija „U korak s Kardašijanovima”, poznat, između ostalog, po tome što je svoju moć i važnost pokazivao tako što je pred kamera strpao konobaru svežanj novčanica u usta proslavio je svoj rođendan s bivšom devojkom Kortni Kardašijan i njihovom decom Mejsonom, Penelopi i Rejnom. Za to vreme, Sofija Riči, popularna manekenka i ćerka pevača Lajonela Ričija, provodila se u Malibuu.


Kako javlja E!, par je i dalje u kontaktu, ali od veze nema ništa.

 

Raskinuli su, ali Sofija održava kontakt sa Skotom. Nisu se svađali niti se između njih dogodilo išta loše. Sofija samo želi da nastavi svojim putem dok se Skot pobrine za svoje zdravlje — otkrio je izvor blizak paru.


On je dodao da Sofija misli da je došlo vreme da se rastanu i da se Skot malo više fokusira na sebe, a ona provodi vreme sa svojom porodicom.


Kako su pisali američki mediji, Skot je od aprila u progradu rehabilitacije zbog svojih problema s alkoholizmom.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Kako se šuška, međutim, Sofiji je smetalo i to što je Skot prilično blizak s Kortni Kardašijan.


Kortni joj nije olakšavala, a takvo ponašanje ne može dugo da se trpi — istakao neimenovani izvor blizak manekenki za PageSix.


Disik i Kardašijanova su se, inače, nakon dugogodišnje veze tokom koje su dobili troje dece, rastali 2015. godine. Skotova veza s mladom manekenkom privlačila je mnogo pažnje, kako zbog toga što je Sofija imala samo 18 godina kad su se zavoleli i zbog toga što je značajno stariji od nje, tako i zbog glasina da njen otac nije oduševljen njenim izborom partnera.

 

 

makonda-tracker