LJUBAV ZA CEO ŽIVOT

Oduzeli su joj KRUNU, prvi muž ju je varao, a onda je upoznala njega: Ko je lepa MISICA, supruga Tarika Filipovića?

0

Njihova ljubavna priča je bajkovita i traje već 17 godina 

TARIK I LEJLA ŽIVE BAJKU VEĆ 17 GODINA
TARIK I LEJLA ŽIVE BAJKU VEĆ 17 GODINA foto: Instagram / tarikfilipovic

Poznati hrvatski voditelj Tarik Filipović i njegova supruga Lejla veoma brzo nakon što su stupili u brak postali su jedan su od omiljenih domaćih poznatih parova. 

 

Osim u Hrvatskoj, veliko intersovanje za njihovu ljubav moglo se videti i u Srbiji, ali njih dvoje nisu od onih parova koji svaki trenutak sreće i tuge dele sa drugim ljudima.

 

Ipak, ponekad na društvenim mrežama podele neke zajedničke fotografije, koje odmah budu propraćene brojnim komentarima i lajkovima.

 

 

Lejla je ostala upamćena po tome što joj je 1998. godine oduzeto osvojeno prvo mesto na izboru za mis, nakon što je tri dana nakon takmičenja ustanovljeno da je došlo do neregularnosti u glasanju.

 

Osim o tom događaju, mediji su o Lejli pisali i nakon što je prekinula prvi brak nakon što je saznala da je suprug vara. S njim je dobila sina, Dina, koji joj je bio sve na svetu. 

 

Ipak, pravda je dostižna, a Lejla je nakon prvog neuspešnog braka upoznala Tarika, koji je bio ostvarenje svih njenih snova i lek za dušu. U medijima su često znali da kažu da su se bideli samo 3 puta pre nego što su uplovili u vezu. 

 

 

Nakon nekoliko godina veze Lejla i Tarik su dobili prvo zajedničko dete, sina Armana koji sada ima 16 godina, dok Dino ima 21. 

 

Lejla i Tarik su prvi put zajedno viđeni na koncertu Halida Bešlića u maju 2006. godine, a nekoliko meseci kasnije i na drugom događaju, ali je Lejla tada tvrdila da su njih dvoje samo dobri prijatelji.

 

Da su zaista zajedno, otkriveno je 2007. godine na dodeli nagrada Večernjakovog Ekrana. Tarik je zakasnila, pa su je organizatori zamolili da preuzme statuu.

 

 

- Lejla i ja se nismo složili da ona dobije nagradu u slučaju da je ja dobijem. Ovo su nam organizovali organizatori. Ni Lejla nije znala da će biti pozvana na scenu. Verujte mi, to nije naš stil - prokomentarisao je tada glumac.

 

Tarik je ubrzo na svadbi svog prijatelja, kome je bio kum, kleknuo na jedno koleno, a Lejla je rekla da. Iste godine Mišica je zatrudnela i venčali su se u novogodišnjoj noći 2007. godine, a dva meseca kasnije dobili su sina Armana.

 

Bonus video:

Ušla u studio i oduševila voditeljku

 

 

makonda-tracker